Polipropylen kanalikowy - gdzie i jaki kupić?
Moderator: Pulpecja
- pauli
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: Polipropylen kanalikowy - gdzie i jaki kupić?
hej, a znacie jakiś sklep internetowy, w którym można kupić przycięte na żądaną wielkość płyty? na plytyfabertec.pl mają tylko biały i czarny, mnie interesują kolory
- kimera
- Moderator globalny
- Kontakt:
W Łodzi przejdź się na ulicę Piekarską (niedaleko mnie ), do firmy AkcesPlexi. Wybierzesz sobie płytę i na miejscu ci przytną.
- pauli
- Kontakt:
popatrzyłam na ich stronę i mają tylko białą już wolę czarną, na pierwszej stronie jest chyba link do sklepu z czarnymi. biała mi ni chuchu nie pasi, a szkoda bym mogła szybciej mieć :/ ale zapytam sklepu a nuż strona nie jest aktualnakimera pisze:W Łodzi przejdź się na ulicę Piekarską (niedaleko mnie ), do firmy AkcesPlexi. Wybierzesz sobie płytę i na miejscu ci przytną.
- pauli
- Kontakt:
no, zamówiłam ze sklepu fabertec swoją płytę, stwierdziłam że czarna może być a co tam. zamówiłam płytę 1500/1200 mm, grubość 5 mm.
jak to blondynka, nie myślałam przy zamawianiu i dłuższe boki musiałam giąć razem z kanalikami, krótsze wzdłuż kanalików. więcej pracy i takie tam, ale jako tako się udało. przedstawiam efekt wybiegu z kuwetą z polipropylenu
jak to blondynka, nie myślałam przy zamawianiu i dłuższe boki musiałam giąć razem z kanalikami, krótsze wzdłuż kanalików. więcej pracy i takie tam, ale jako tako się udało. przedstawiam efekt wybiegu z kuwetą z polipropylenu
Ja miałam z faber teciem problem bo pierwszym razem zapomnieli o moim zamówieniu, potem je uszkodzili i doszło przy trzeciej próbie ale ogólnie z zamówienia jestem zadowolona, ładnie się trzyma tylko moje prosiaki go zeżarły trochę
Kurcze też chcę zamówić i zastanawia mnie koszt takiej płyty 150x70 np. ile płaciłyście za swoje zamówienia?
ja kupiłam taka płyte w obi 2x3metry za 50zł
A czym "spinacie" łączenia tej płyty po gięciu?
- kimera
- Moderator globalny
- Kontakt:
Chyba najlepiej skleić taśmą. Można też wywiercić dziurki i zszyć plastikowymi zaciskami do kabli, tzw. trytytkami.
- pauli
- Kontakt:
ja skleiłam taśmą - dwustronną w środku i na zewnątrz zwykłą. i póki co się trzymie
Bibelotka - wejdź tutaj
Bibelotka - wejdź tutaj
tam jest kalkulator i oblicza od razu z cięciemoldzej pisze:Ja zamawiałam tutaj. Przycięte na taki wymiar jak chciałam i przywiózł kurier więc nie musiałam sie martwić jak wsadzic taką płachtę w auto. http://plyty.fabertec.pl/Plyty-komorowe-z-polipropylenu