Szarlotka to taka przylepa kochana,dominacja to ona nie wie co to jest .jest przesłodka dla innych świnek i dla ludzi taki słodziak kochany strasznie żałuję że mała nie może u mnie zostaćsosnowa pisze:Jak Szarlotka reagowała na inne świnie? Zapowiada się na domino, czy raczej niekoniecznie?
Pistacja vel Frotka,Szarlotka -już w DS
Moderator: silje
Re: Szarlotka(WOLNA) i Pistacja vel Frotka rez.Warszawa.
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Szarlotka(WOLNA)Warszawa,Frotka już w DS.
Szkoda, że Szarlotka nie może zostać. No ale wiem doskonale, jak to jest..
Tylko tak sobie myślę, czy w tym dziale ktoś ją znajdzie?
Chętnie bym nowe zdjęcia obejrzała. Na pewno urosła
Tylko tak sobie myślę, czy w tym dziale ktoś ją znajdzie?
Chętnie bym nowe zdjęcia obejrzała. Na pewno urosła
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +18 w DT
Na głownej jest wystawiona to znajdą ją na pewno już są dwie osoby chętne .
Malutka urosła i to bardzo niestety zdjęć nowych nie mam i nie mam do tego głowy mam dwie poważnie chore osóbki (zwierzaczki)w moim domu.
Malutka urosła i to bardzo niestety zdjęć nowych nie mam i nie mam do tego głowy mam dwie poważnie chore osóbki (zwierzaczki)w moim domu.
- Chrumka
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Pani u której byłam na WPA szuka młodej spokojnej świneczki... Moje się nie dogadały niestety -tzn Julka tak Beza zdecydowanie na nie...
Szarocia ma już rezerwację dla pana z Warszawy
Kto jest chętny przeprowadzić WPA na Żoliborzu?
Kto jest chętny przeprowadzić WPA na Żoliborzu?
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Re: Szarlotka-REZ.Potrzrebne WPA na Żoliborzu
Ja mogę, ale ona już w uratowanych, to chyba nie potrzeba ?
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
Re: Szarlotka-REZ.Potrzrebne WPA na Żoliborzu
Potrzeba,potrzeba jest w uratowanych ,bo Pistacja już w DS i tak zostało.Jutro ci podeśle dane pana który chce ją adoptować
Re: Szarlotka biedna sierotka czeka na domek(Warszawa)
Szarlotka jest wolna i gotowa do adopcji.Niestety pan co chciał ją adoptować zrezygnował,także bardzo proszę o przemyślane decyzję to istnienie potrzebuje domku stałego i opieki.
Re: Szarlotka biedna sierotka czeka na domek(Warszawa)
Witam
My się zgłaszamy za chwilkę, bo dzisiaj właśnie zostały zamówione klateczka i wyposażenie więc jeśli mozna chwilkę poczekać aż do końca tygodnia przygotujemy wszystko... zgłaszamy się do wizyty przedadopcyjnej (ale chyba musimy miec wszystko na miejscu prawda?) Wizyta na Bielanach
Proszę o odpowiedź jakei są rokowania. Szukamy spokojnej samiczki (najlepiej) ale to nie wymóg.
Jeśli potrzeba napisać coś więcej to mogę..
Anna
My się zgłaszamy za chwilkę, bo dzisiaj właśnie zostały zamówione klateczka i wyposażenie więc jeśli mozna chwilkę poczekać aż do końca tygodnia przygotujemy wszystko... zgłaszamy się do wizyty przedadopcyjnej (ale chyba musimy miec wszystko na miejscu prawda?) Wizyta na Bielanach
Proszę o odpowiedź jakei są rokowania. Szukamy spokojnej samiczki (najlepiej) ale to nie wymóg.
Jeśli potrzeba napisać coś więcej to mogę..
Anna