Jeżynka śliczna dziewczynka :)
Moderator: silje
Re: Jeżynka śliczna dziewczynka :)
Choruję na nią od początku, ten kolor mnie urzeka do granic możliwości... Jak tylko zobaczyłam że jest znów do adopcji to nie daje mi spokoju 

Cudowna, i ten wzrok
Ale bałabym się że moje dziewczyny jej nie przyjmą do siebie..

Też byłam zainteresowana, ale nie było możliwości adopcji, szkoda, że ślicznota tyle czeka, a jak tam łączenia, udało się ją z kimś połączyć?
Talia,wiesz,ze zyc Ci nie dam? bede Ci o niej pisala, jaka jest piekna, jaka slodka, jak ladnie zerka, ze jest srebrna, taka jak lubisz, mam taka, wiem jak cudnie sie ja tuli, no daj sie namowic, daj jej domek na swieta...Talia pisze:Choruję na nią od początku, ten kolor mnie urzeka do granic możliwości... Jak tylko zobaczyłam że jest znów do adopcji to nie daje mi spokoju
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Przepiękna dziewczyna 

Ale sie porobiło. Proszę o przeniesienie do zarezerwowanych. Jak się wszystko wyjaśni to napiszę co z Jeżynką. 

Jeżynka jedzie do Karenik i będzie miała koleżankę.
Dziewczyna ma doświadczenie w łączeniu więc mam nadzieję, że się uda.
Próbowałam ją łączyć po raz ostatni, bo bardzo chcialam, żeby u mnie została ale nic z tego. Przez kilka dni było względnie dobrze ale potem pożarła się znowu z Matyldą.

Próbowałam ją łączyć po raz ostatni, bo bardzo chcialam, żeby u mnie została ale nic z tego. Przez kilka dni było względnie dobrze ale potem pożarła się znowu z Matyldą.

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Więc kiedy jedziemy? Przed świętami? Świnkowa wymiana - ja Ci Cleo Ty mi Jeżynę 

Moja kochana szara klucha wczoraj pojechała z Cynthią i dzisiaj rusza do Warszawy skąd zabierze ją Karenik.
Już za nią tęsknię.
Już za nią tęsknię.