Dla mnie prowadząca była ok. Przede wszystkim - dawała się wypowiedzieć swoim rozmówcom - a o to przecież chodzi, prawda?
A - i proszę o zdefiniowanie wyrażenia "jakaś babcia".
SPŚM w mediach
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
-
- Miejscowość: Łowicz
- Kontakt:
Re: SPŚM w mediach
Każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie na temat programu a Tobie jak widać trzeba wszystko tłumaczyć.Posłuchaj jeszcze raz to zrozumiesz o co chodzi.pucka69 pisze:Dla mnie prowadząca była ok. Przede wszystkim - dawała się wypowiedzieć swoim rozmówcom - a o to przecież chodzi, prawda?
A - i proszę o zdefiniowanie wyrażenia "jakaś babcia".
- pucka69
- Kontakt:
Ojej, ojej. A ja nadal nie wiem kto to jest "jakaś babcia". Mam słuchać aż do momentu kiedy zrozumiem ? ![Lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
![Lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
- Kontakt:
babcia-osoba prowadzaca.Jak juz pisałam ja bym lepiej poprowadziła ten program.pucka69 pisze:Ojej, ojej. A ja nadal nie wiem kto to jest "jakaś babcia". Mam słuchać aż do momentu kiedy zrozumiem ?
- justynuszek
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
Bunia, co chwile krytykujesz i marudzisz a coś mózgiem nie umiesz ruszyć.
Pucka pytała co rozumiesz przez określenie "babcia" -> to że stara, że się zacina, że pod nosem coś mędzi czy cos innego.
![głową w mur :glowawmur:](./images/smilies/glowawmur.gif)
Pucka pytała co rozumiesz przez określenie "babcia" -> to że stara, że się zacina, że pod nosem coś mędzi czy cos innego.
![głową w mur :glowawmur:](./images/smilies/glowawmur.gif)
- pucka69
- Kontakt:
Ale ja nadal nie rozumiem tej babci. Są np. osoby mądre, głupie, inteligentne lub nie, błyskotliwe albo nie ale nie ma zespołu cech które to cechy mają wszystkie babcie.
-
- Kontakt:
własnie zacina się mówi jakby się jąkała.Pisałam juz i nie będę się powtarzać,że audycja była okey tylko prowadząca była do kitu.justynuszek pisze:Bunia, co chwile krytykujesz i marudzisz a coś mózgiem nie umiesz ruszyć.
![Lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
- pucka69
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Bunia pisze:babcia-osoba prowadzaca.Jak juz pisałam ja bym lepiej poprowadziła ten program.
Bunia! Świat na Ciebie czeka! Z niecierpliwością! Ślij CV do radia od razu jutro rano.
Jak dla mnie, to trollujesz, kochana, za to można dostać ostrzeżenie.
A w ogóle to zaraz przyjdzie moderator i wygoni nas z tego lasu, bo się zrobił offtop.
Dokładnie.porcella pisze:Bunia pisze: A w ogóle to zaraz przyjdzie moderator i wygoni nas z tego lasu, bo się zrobił offtop.
Bardzo proszę o zakończenie OT