Zaśniady? Lepsze są potworniaki
Ale cóż, kto lubi mordować ludzi (nawet nienarodzonych), to chyba nawet nie powinien próbować ratować zwierząt.
Podziel się z nami swoimi myślami!
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Re: Podziel się z nami swoimi myślami!
Myślę, że łączenie tych dwóch kwestii nie ma sensu, ponieważ u zwierząt bardzo często dokonuje się aborcji. Bardzo często u kotów wykonuje się sterylizację aborcyjną. U psów również, w szczególności gdy istnieje ryzyko zagrożenia życia matki. Czy to oznacza, że osoby sterylizujące koty/psy wzięte z ulicy popełniają grzech i nie powinny zajmować się ratowaniem w ogóle?
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
No wiesz, niektórzy z obrońców zwierząt rzucają im się do gardeł.
Następny specjalista... Psycholog, ginekolog i neonatolog w jednym, zęby na pracy z dziećmi, ofiarami gwałtu i nieletnimi ofiarami gwałtu zjadłeś... Gdybym nie wiedziała, że chodzi tylko o narobienie hałasu, to nawet bym się zdziwiła
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
I oczywiście był w ciąży i wie najlepiej.
Edit: kto chce, niech czyta http://www.ordoiuris.pl/pliki/dokumenty ... t_2016.pdf
Edit: kto chce, niech czyta http://www.ordoiuris.pl/pliki/dokumenty ... t_2016.pdf
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Kto chce, niech obejrzy: https://www.youtube.com/watch?v=_EwycHZBSrw
Ja wcale nie jestem za zaostrzeniem tego co mamy obecnie. Ale nie jestem też za totalną liberalizacją. Po prostu medialne kłamstwa jakie urosły wokół tego są straszne. Przy okazji - wiecie, że zadyma 'aborcyjna' przykryła temat umów TTIP i CETA? A Duda pojechał za ocean i poparł projekt tego drugiego. Tymczasem sami Kanadyjczycy ostrzegają przed CETA Żywność i jej bezpieczeństwo znacznie się pogorszy. Tak tylko informuję, bo mamy małą panikę na zakładzie.
Ja wcale nie jestem za zaostrzeniem tego co mamy obecnie. Ale nie jestem też za totalną liberalizacją. Po prostu medialne kłamstwa jakie urosły wokół tego są straszne. Przy okazji - wiecie, że zadyma 'aborcyjna' przykryła temat umów TTIP i CETA? A Duda pojechał za ocean i poparł projekt tego drugiego. Tymczasem sami Kanadyjczycy ostrzegają przed CETA Żywność i jej bezpieczeństwo znacznie się pogorszy. Tak tylko informuję, bo mamy małą panikę na zakładzie.
Jestem nieziemsko zła. Miałam dziś zaczynać szkołę, dzwoniłam tam od piątku bo nie doszedł do mnie list z adresem i godzinami. Udało mi się przed chwilą skontaktować i co? Termin przesunięty na listopad o takich rzeczach to się informuje wcześniej, a nie w dzień teoretycznego rozpoczęcia a jako że potrzebne do niej papiery są ważne to połowy października, to teraz muszę wydzwaniac i umawiać się na spotkania żeby dostać nowe. Co za zas.ana niemiecka mentalność
- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
sytuacja sprzed chwili
mama leży w łóżku, szykuje się do spania. ma taki zwyczaj ze bierze Klarę do łóżka i przed samym zaśnięciem odkłada do klatki.
patrzę, że Klara w klatce, pytam wiec:
- nie bierzesz jej do spania?
- przecież z nią spałam całe popołudnie
- ale mamo, nie ma czegoś takiego jak za dużo świnek morskich
- ... no w sumie racja, daj mi ją
mama leży w łóżku, szykuje się do spania. ma taki zwyczaj ze bierze Klarę do łóżka i przed samym zaśnięciem odkłada do klatki.
patrzę, że Klara w klatce, pytam wiec:
- nie bierzesz jej do spania?
- przecież z nią spałam całe popołudnie
- ale mamo, nie ma czegoś takiego jak za dużo świnek morskich
- ... no w sumie racja, daj mi ją
Ten artykuł o zaśniadach ( nawet nie znałam tego pojęcia, wiedziałam tyko o potworniakach) jest bardzo ciekawy.
Smuci mnie to,że już 2 osoby odchodzą z forum