Pysia [*], Inka, Nala [*], Migotka i Limonka
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Inez1989
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Pysia [*], Inka, Nala [*] i Migotka
Kocham te malutkie, różowiutkie, mięciutkie, delikatniutkie Prosiaczkowe nóżki.
- Natalinka
- Kontakt:
Cudowności! Podejrzałam też Limonkę - szykuje się piękność kolejna
Czarna Kluska i Morena
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Widać że jest na wczasach
Limonka jest piękna. od razu wpadła mi w oko
Limonka jest piękna. od razu wpadła mi w oko
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- gren
- Kontakt:
Życie bez świnek jest straszne!
Wczoraj nie mogłam zasnąć. Nikt nie chrupał sianka, nie gadał pod nosem... A dziś rano nikt mnie nie witał słodkim piskiem.
Strasznie za nimi tęsknię. Nawet jakieś koszmary że świniami w roli głównej dziś mi się śniły.
Jeśli chodzi o Limonkę, to była szybka decyzja. Długo oglądałam świnki w dziale "do adopcji", na OLX a nawet w różnych hodowlach. Wiedziałam, że żadna nie zastąpi mi Nali i Pysi. Czasem jeszcze za nimi płaczę... ale wiem, że trzeba zadbać o pozostałe.
Limonka troszkę przypomina mi Pyśkę (rozetka i ma troszkę rudego), ale te czerwone oczka powodują że jest wyjątkowa!
No i w domu zaczęła się debata na temat imienia. Mi strasznie podoba się Fanaberia (kiedyś pucka nazwała tak tymczasa), ale moje córki uznały, że nie ma mowy. Bo co one w szkole powiedzą koleżankom? Że Fanaberie mają w domu? Ma być Limonka!
Więc chyba będzie Awantura, albo Draka
Wczoraj nie mogłam zasnąć. Nikt nie chrupał sianka, nie gadał pod nosem... A dziś rano nikt mnie nie witał słodkim piskiem.
Strasznie za nimi tęsknię. Nawet jakieś koszmary że świniami w roli głównej dziś mi się śniły.
Jeśli chodzi o Limonkę, to była szybka decyzja. Długo oglądałam świnki w dziale "do adopcji", na OLX a nawet w różnych hodowlach. Wiedziałam, że żadna nie zastąpi mi Nali i Pysi. Czasem jeszcze za nimi płaczę... ale wiem, że trzeba zadbać o pozostałe.
Limonka troszkę przypomina mi Pyśkę (rozetka i ma troszkę rudego), ale te czerwone oczka powodują że jest wyjątkowa!
No i w domu zaczęła się debata na temat imienia. Mi strasznie podoba się Fanaberia (kiedyś pucka nazwała tak tymczasa), ale moje córki uznały, że nie ma mowy. Bo co one w szkole powiedzą koleżankom? Że Fanaberie mają w domu? Ma być Limonka!
Więc chyba będzie Awantura, albo Draka
Dawna grenouille
- Bajlandia
- Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
- Kontakt:
I Fanaberia Fanaberią została! I drugiej takiej cudownej na pewno nie będzie!
Limonka jest prześliczna, oby się dogadała z koleżankami
Wyleż z nogami poza hamakiem piękny
Limonka jest prześliczna, oby się dogadała z koleżankami
Wyleż z nogami poza hamakiem piękny
Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020
Fanaberka 05.03.2019
Gburka 17.05.2020
Fanaberka 05.03.2019
Gburka 17.05.2020
Przez smutne cztery lata bez prosiakow cały czas tesknilam za tym nocnymi odglosami
Gratuluję nadchodzącego doswinienia
Gratuluję nadchodzącego doswinienia
Ja nie mogę spać bez szeleszczenia sianka i grzebania w miseczce