Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Norki, kapciochy, jamki, hamaki, tunele, paśniki...
Na moje krzywe oko starczy - odezwę się jak będą gotowe 

- Pandorzaste
- Miejscowość: Kolbudy
- Kontakt:
Norki dotarły, są super miękkie i piękne. Na razie jeszcze nie daję im panienkom, bo tak się zestresowały wybiegiem, że aż mi dwie dostały prawie biegunki.Ale sądząc po dużym kapciochu z pandami te norki to będzie strzał w dziesiątkę, więc zdjęcia w ciągu kilku dni
.

Pastuszku chciałabym zamówić podwójny hamakotunel na zewnątrz mięta a środek coś co by pasowało i paśnik mięta z czymś.
Paśnik może być z miętowej bawełny.I tunelik też może być łączony z bawełną.
- pastuszek
- Kontakt:
Mam nadzieję, że pannom przypadną do gustuPandorzaste pisze:Norki dotarły, są super miękkie i piękne. Na razie jeszcze nie daję im panienkom, bo tak się zestresowały wybiegiem, że aż mi dwie dostały prawie biegunki.Ale sądząc po dużym kapciochu z pandami te norki to będzie strzał w dziesiątkę, więc zdjęcia w ciągu kilku dni.

No i niech się tak nie stresują

pokemona pisze:Pastuszku chciałabym zamówić podwójny hamakotunel na zewnątrz mięta a środek coś co by pasowało i paśnik mięta z czymś.
Tej bawełny to mi na tunelik nie starczy, na paśnik spokojnie. Może w takim razie z ciemnym morskim Ci połączyćpokemona pisze:Paśnik może być z miętowej bawełny.I tunelik też może być łączony z bawełną.

Pastuszku czy mogę prosić o zdjęcia legowisk z oparciem i gniazda , zdjęcia zniknęły , chyba ze już nie szyjesz ich ?
Może być chętnie połączone z ciemnym morskim 

- pastuszek
- Kontakt:
Szyjeakami4 pisze:Pastuszku czy mogę prosić o zdjęcia legowisk z oparciem i gniazda , zdjęcia zniknęły , chyba ze już nie szyjesz ich ?

Ok, odezwę się w przyszłym tygodniupokemona pisze:Może być chętnie połączone z ciemnym morskim

A ja bym reflektowała na jamkę z poduszką i hamak prostokątny do 120, jest taka możliwość? 

- pastuszek
- Kontakt:
Jest
Tylko jakie kolory? 
Tylko uprzedzam, ze będzie jakoś po 10.10, bo w przyszłym tygodniu muszę znaleźć chwile i coś uszyć dla spśm na targi.

Tylko uprzedzam, ze będzie jakoś po 10.10, bo w przyszłym tygodniu muszę znaleźć chwile i coś uszyć dla spśm na targi.