Shaggy już pewnie szaleje z Wallym za TM, a my go teraz opłaczemy sobie i zawsze będziemy o nim pamiętać

Moderator: pastuszek

jego już nie boli, ale człowiek cierpi...
  jego już nie boli, ale człowiek cierpi... 
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia 
  Będziemy szukać, najlepiej z okolic Wrocławia/Głogowa albo dalej, byle ktoś go ,,dostarczył"...
 Będziemy szukać, najlepiej z okolic Wrocławia/Głogowa albo dalej, byle ktoś go ,,dostarczył"...  

jeśli jej wyniki krwi pozwolą, ale to paskudnie charakterne babsko
 jeśli jej wyniki krwi pozwolą, ale to paskudnie charakterne babsko Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaMoja mama usłyszy słowo samica to od razu będzie NIEDzima pisze:Oksane będę sterylizowaćjeśli jej wyniki krwi pozwolą, ale to paskudnie charakterne babsko
 Ona jak zwierzaki to zawsze sami chłopcy. Upatrzyłam jakiegoś słodziaka tu, ale ze Sztumu do nas ponad 400km i nie wiem jak to działa na większe odległości, czy jest szansa jakaś
 Ona jak zwierzaki to zawsze sami chłopcy. Upatrzyłam jakiegoś słodziaka tu, ale ze Sztumu do nas ponad 400km i nie wiem jak to działa na większe odległości, czy jest szansa jakaś tylko "synki"
  tylko "synki"  
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia wiem co to znaczy brać świnkę na leki, dlatego, gdy pożegnaliśmy Pchełkę, oddaliśmy do lecznicy tak szybko jak się da wszystkie leki, które jej podawaliśmy. Nam się mie przydadzą, a może inny stworek skorzysta.
 wiem co to znaczy brać świnkę na leki, dlatego, gdy pożegnaliśmy Pchełkę, oddaliśmy do lecznicy tak szybko jak się da wszystkie leki, które jej podawaliśmy. Nam się mie przydadzą, a może inny stworek skorzysta.