Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Norki, kapciochy, jamki...Zapraszam po majówce :)
Trójkątne hamaki szyję w jednym rozmiarze - ten sam do 100 i 120. Jakbyś chciała jakoś bardziej konkretnie i pod klatke to musiałabyś mi podać wymiar, ale myślę, że ten co szyję jest na tyle uniwersalny rozmiarowo, że spokojnie sobie zawiesisz.
- gunia
- Miejscowość: ostrołęka
- Kontakt:
Re: Norki, kapciochy, jamki...Przerwa w szyciu 10 - 14.05
Witam,
Czy do uszycia pokrowca na półkę ferrplast możesz użyć nie tylko polarka? to znaczy polar + ocieplina pod dupki i na wierzch coś z czego łatwo zebrać śmieciochy. Moje dziewczyny (jest ich 3) to prawdziwe świnie - znoszą na ukochaną półkę żarcie, szczególnie siano a polar doczyścić to nie lada wyzwanie. ....
Jeśli tak to bardzo, bardzo bym chciała dwa.....

Czy do uszycia pokrowca na półkę ferrplast możesz użyć nie tylko polarka? to znaczy polar + ocieplina pod dupki i na wierzch coś z czego łatwo zebrać śmieciochy. Moje dziewczyny (jest ich 3) to prawdziwe świnie - znoszą na ukochaną półkę żarcie, szczególnie siano a polar doczyścić to nie lada wyzwanie. ....
Jeśli tak to bardzo, bardzo bym chciała dwa.....

Jest ze mną: Guńka
Za TM Jessi,Hania,Łinia
Za TM Jessi,Hania,Łinia
- pastuszek
- Kontakt:
Pastuszku czy planujesz przywrócić do oferty bawełny?
- pastuszek
- Kontakt:
Tak, na dniach wstawię 

- Prosiak Srosiak
- Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
- Kontakt:
Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]
- pastuszek
- Kontakt:
Pastuszku zupełnie coś innego.Jeśli miałoby być to coś w stylu ostatnich zamówień to trzeba byłoby i tak domówić ew. zamówić jakąś inną
Chłopcy jakiś czas temu dostali takie hamaczki. Trudno uchwycić rzeczywiste kolory. Róż jednorożców jest jasny taki łososiowo-pudrowy. Z kolei polarek jest troszkę intensywniejszy niż na zdjęciu. Myślalam o dobraniu z Twojej oferty bawełny w jednorożce i do tego polarek miętowy. Co o tym myślisz? Byłoby ok?

- Prosiak Srosiak
- Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
- Kontakt:
Elmuś to moje cuuuuudo
1,4 kg żywej, prosiaczej masy
dużo ciałka do kochania, miziania i całowania 

Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]