Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Laraine

Re: Pieszczoch oczekuje Alvina :)

Post autor: Laraine »

My z narzeczonym zamiast kwiatów chcemy datki na zwierzęta albo karmę dla zwierząt ze schronisk - to już mamy od dawna ustalone :D

Trzymamy kciuki :) :fingerscrossed:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Po nocy przychodzi dzień, a po burzy słońce... Więc wierzę, że cała ta historia skończy się dobrze i obie świnki, już zdrowe, spotkają się i pokochają jak bracia :)

Ja też chętnie uzbierałabym pieniądze na świnki czy pieski, ale mój narzeczony ma też inne pomysły, więc musimy coś ustalić :P
Majka745

Post autor: Majka745 »

I co u Pieszczocha? Jak z tymi pasożytami? To to czy coś innego? Trzymam kciuki za wyzdrowienie :fingerscrossed:
Assia_B

Niestety Pieszczoszek ma pasożyty i to niestety trudne wleczeniu... Ale odebrałam dziś wyniki, wykupiłam lek i oczywiście probiotyk i będziemy walczyć! :fingerscrossed:
Foggy

Post autor: Foggy »

Walczymy, Pieszczoszku, walczymy! Zdrowiejemy szybko, nie robimy jajek! :fingerscrossed:

Laraine, baardzo popieram Twój pomysł! Choć wiem, że wiele par ma sporo wydatków i dzięki datkom ślubnym mogą sobie sprawić choćby nową lodówkę za starego grata (co bym chętnie zrobiła :? ). Tym bardziej ukłony. :please:
Assia_B

Pierwsza dawka podana, poszło nadzwyczaj gładko, choć trzeba było dwóch osób do tego :) Wieczorem podamy jeszcze probiotyk maluchowi :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Co takiego Pieszczoszek złapał? To ma związek z tym jego drapaniem?
Pieszczoszku dużo zdrówka :buzki:
Obrazek
Assia_B

Nie wiem jak duży związek może mieć to z drapaniem... Wykryli pasożyty wewnętrzne w kale, ale być może ogólne osłabienie organizmu ma coś wspólnego z drapaniem... Zobaczymy po leczeniu...
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

o witamince c nie zapomnij ;)
Assia_B

Też mam :) Zaopatrzona jestem :) Dbamy o Pieszczosia dbamy :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”