Beza[*], Julcia[*], Sztabka[*], Babsi[*] i Sebastian[*]
Moderator: silje
- Chrumka
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Beza, Julcia[*] i Sztabka już w DS :-)
Cóż za piękne widoki. Super !
- Destiny
- Miejscowość: Kielce
- Kontakt:
Klatka otwarta, dziewczyny "biegają"
I ciąg dalszy biegu...
A poza tym u dziewczyn trwa spokój...Beza nie lubi tylko, jak Sztabka zbliża jej się do tyłka i wtedy głośno protestuje. Jest kwik, ale zęby nie idą w ruch. No i ewidentnie Beza rządzi, a Sztabce to nie przeszkadza...w dowód poddania liże Bezi stopy
I ciąg dalszy biegu...
A poza tym u dziewczyn trwa spokój...Beza nie lubi tylko, jak Sztabka zbliża jej się do tyłka i wtedy głośno protestuje. Jest kwik, ale zęby nie idą w ruch. No i ewidentnie Beza rządzi, a Sztabce to nie przeszkadza...w dowód poddania liże Bezi stopy
O nie mogę!!jak bym widziała nasze księżniczki - biegaczki tak samo biegają..
Przeczytałam cały wątek. Cudne prosiaki. A jakie sprinterki
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Ej nie wiem o co Wam chodzi Przecież TAK powinien wyglądać wybieg świnek. Dziewczyny w prawidłowy sposób z niego korzystają. To tylko nam się wydaje, że na wybiegu się biega
Mnie rozwala jak puszczę na wybieg w łazience a baby uwalą się na wadze mojej i leżą a Farciarz włazi do kuwety kotów Potem kolejna partia prosiaków i też zaleganie pod grzejnikiem.
- Destiny
- Kontakt:
Ufff, no to jestem spokojna, że tak powinien wyglądać prawidłowy wybieg Bo już myślałam, że tylko mnie się trafiają takie leniwce.
oj tam, po prostu sprawdzają, czy bieganie podczas wybiegu zanadto im nie szkodzi - dbają o linię....żeby była gruba i wyraźnapaprykarz pisze:Mnie rozwala jak puszczę na wybieg w łazience a baby uwalą się na wadze mojej
a dziękuję Ja Twój wątek też podczytujępaprykarz pisze:Przeczytałam cały wątek. Cudne prosiaki.
- Chrumka
- Moderator globalny
- Kontakt:
- Destiny
- Kontakt:
U nas wszystko w porządku...oprócz tego, że Beza została szczerbolem - wczoraj ułamał jej się dolny siekacz. Nie przeszkadza jej to jednak w ulubionym zajęciu - jedzeniu Twarde, czy nie, chrupie aż miło. Sztabka za to próbuje wprowadzić swoje rządy...dzisiejsza noc była bojowa. Cóż z tego, Beza tylko raz kłapnie zębami i młoda ucieka w najdalszy kąt klatki. Jest uparta, ale łaskawie nam panująca jest uparciejsza
Oto buntowniczka Sztabka - odpowiedzialna za nieudane próby przeprowadzenia puczu
A to Beza podziwia paczuchę ze świstaka (po której zostało tylko wspomnienie, tzn. po tymotce, bo sianko jest ble)
I cyrkowiec Sztaba
Jakość zdjęć nijaka, ale zarówno sprzęt, jak i fotograf taki sobie
Oto buntowniczka Sztabka - odpowiedzialna za nieudane próby przeprowadzenia puczu
A to Beza podziwia paczuchę ze świstaka (po której zostało tylko wspomnienie, tzn. po tymotce, bo sianko jest ble)
I cyrkowiec Sztaba
Jakość zdjęć nijaka, ale zarówno sprzęt, jak i fotograf taki sobie
- Chrumka
- Moderator globalny
- Kontakt:
oj tam oj tam ale dobrze widać więc fotograf ok:-)