Za tydzień
Jak macie jakieś wybrane kolory i wzory z tego co było - bo raczej nic nowego się nie pojawi - to piszcie, bo i tak trochę będę musiała domówić w weekend
Pastuszku to ja jamkę seledynową jak poprzednio zamawiam
Chłopcy ja uwielbiają. W ogóle bardziej preferują polarkowe legowiska niz np. takie z gałęzi (kupne).
Pastuszku dziękujemy bardzo za prezenty świąteczne. Świnie zadowolone, nawet Ktosiu się załapał jeszcze, i wybrał dokładnie tego kapciocha który był zaplanowany dla niego.
I bonus - taka to była miłość, że nie przeszkadzało im nawet gniecenie się w jednej norce...To była norka z którą do mnie przyjechali od Usi, nie wiem czy poznajesz ( Ktosiu z żoną Mirabelcią )
Informuje, że od 1 lutego poczta podnosi ceny m.in. listów poleconych I teraz w sumie za te pieniądze co chcą za list (ok.10-15 zł za gab.B) to bardziej się będzie opłacało paczką nadawać (lepsze śledzenie) albo paczkomatem (nie wiem czy czasem i oni czegoś nie planują, ale PP nie rusza paczek, więc pewnie i paczkomat nie podniesie cen).
Jeśli ktoś się zastanawia czy zamawiać coś i chce jeszcze to listem to zapraszam, zanim poczta zacznie zdzierać za wysyłkę.