Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Dropsio

Re: Dropsio i Cosiek - duet prawie doskonały

Post autor: Dropsio »

Martwi mnie właśnie to, że nie wiem czy każdy lek może być stosowany w pyszczku :idontknow: Octenisept można, ale jak z innymi? Pogadam z tatą, bo w końcu "[...]przed użyciem skonsultuj się z farmaceutą[...]" :szczerbaty:
Także dortezka - zapraszam do Zwierzyńca w piątek koło 12 na mizianie Cośka :lol:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Dropsio pisze: Kurcze, miałam kiedyś fajny krzaczek, ale Drops zjadł :roll: :lol:
Normalnie przypomniało mi się z dziecięctwa mego, jak mieliśmy świnie a ja lubiłam sadzić z nasionek po owocach roślinki. Posadziłam awokado i jabłko. A świnie chodziły sobie po pokoju swobodnie...I Dyzio mojej sister zeżarł moją mini jabłonkę..... :? .... :laugh:

Trzymam kciukasy za mordeczkę, niech szybko wyzdrowieje :fingerscrossed:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Dropsio

Sytuacja sprzed chwili - siedzę sobie grzecznie przed komputerem, słyszę że coś się skrada. Czuję, jak coś (a raczej Coś) łaskocze mnie po stopie wąsami... Po czym błyskawicznie zawraca i zrywa się do biegu, łapki bugsują po śliskiej podłodze, ucieka jak się da najszybciej jakby go wściekły Drops gonił. Kurczę, umyłam się co dopiero, aż tak czuć? :think: :laugh:
katiusha

Post autor: katiusha »

:rotfl: :rotfl:
"Lalalala..Idę na łowy sam, tamtamtam! Znajdę jadła cały kram, tamtamtam! Oooooo tu coś widzę..jakby małe marcheweczki wystające z "czegoś" ..Coooo to za dziwny zapach..SNIF..SNIF...
HYYYYYYYYYYY!!!!!! TO KOŃCZYNA POTWOOORA!!!!"
Obrazek

"RUUUUUN FOR MY LIFEEEEE!!!!!!! DDROOOOPSIOOOO HILFEEEEE!"
Obrazek
Dropsio

Ekhem... :rotfl:
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Ktoś tu chyba niedokładnie umył między paluchami :szczerbaty:
Dropsio

Ejj no! :lol: Starałam się! :lol:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Padłam :laugh:

Może on chciał się przywitać?
Dropsio

Nie wiem co robić. Obejrzałam wczoraj z grubsza cośkowego pysia - strup się nie odnawia, zarasta futerkiem. Ranka w mordce się zagoiła, jest tylko trochę stwardniała skórka, to żółte w okół niej też gdzieś wcięło. Stan na dzisiaj - identycznie. I nie wiem, czy targać go ze sobą do tego Wrocka, czy nie. Mama twierdzi, że bez sensu, że jak się coś z Cosiem będzie działo, to wtedy pojedziemy do weta, a na razie nie ma po co go stresować :idontknow:
Awatar użytkownika
Chryzantem
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: Chryzantem »

sprawdź wieczorem i jutro, jeśli go to nie boli/nie sprawia trudności w życiu to chyba możesz darować. ale w sumie coś w pyszczku to może być zaczątek jakiegoś grzybka, więc kontrolowanie jest niezbędne
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”