Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
Re: Norki, kapciochy, jamki, legowiska, hamaki, tunele...
No to zanotuj mnie gdzieś tam w kolejkę ja się zamelduje gdzieś za miesiąc, może tak być? 

- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Będę pamiętać o Tobie i Brunce 

To ja też się chcę wpisać w kolejkę. Do tego czasu będę wiedzieć już pewnie co chce
A kiedy mniej więcej będziesz zamawiać nowe materiały ? 

- lunorek
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ja już pisałam na pw, chciałabym się ustawić w kolejce po domek truskawkę i/lub dyńkę, z małym wejściem do środka, tak żeby domek "oddychał", ale był jak najmniej przewiewny i narażony na przeciągi. Patent jak z kostki, ale kostki mi się jakoś niezbyt podobają. Będę wdzięczna za fotki dostępnych projektów do wyboru na priva.
My poprosimy i tunelohamak do 120 - jeśli wystarczy - bo widze, ze napisałas koncówka - wierzch -różowy w serca (polar) a środek - dobierz sama lub wierzch (różowy- sowy) a środek - sama dobierz nam obojętne jakiś jednolity ciemniejszy.
dwa materacyki do jamki normalnej i dwa do kapciocha XL - kolor- może być czerwony lub - granatowy - jaki będzie.. i 4 karabinczyki.
dwa materacyki do jamki normalnej i dwa do kapciocha XL - kolor- może być czerwony lub - granatowy - jaki będzie.. i 4 karabinczyki.
To i my się ustawiamy w kolejkę.Poprosimy jamkę nr 5 i jamkę nr 6.I hamaczek trójkątny z takich materiałów jak jamka 6 jeśli się da 

- pastuszek
- Kontakt:
Dam znać czy dostanę jeszcze te czerwone pandy i ten czarny w kwiaty, bo jamki, o których piszesz zostały już sprzedane - co najwyżej mogę uszyć nowe na zamówienie o ile dostane wspomniane polarydobroszka pisze:To i my się ustawiamy w kolejkę.Poprosimy jamkę nr 5 i jamkę nr 6.I hamaczek trójkątny z takich materiałów jak jamka 6 jeśli się da

Edit: Tego w różówo-szare kwiaty aktualnie brak w sprzedaży

Odezwę się bliżej realizacjidominika45 pisze:My poprosimy i tunelohamak do 120 - jeśli wystarczy - bo widze, ze napisałas koncówka - wierzch -różowy w serca (polar) a środek - dobierz sama lub wierzch (różowy- sowy) a środek - sama dobierz nam obojętne jakiś jednolity ciemniejszy.

A to tylko jeszcze truskawka - nie ma zbytnio czym się chwalić - wynajdę na kompie i podeślelunorek pisze:Ja już pisałam na pw, chciałabym się ustawić w kolejce po domek truskawkę i/lub dyńkę, z małym wejściem do środka, tak żeby domek "oddychał", ale był jak najmniej przewiewny i narażony na przeciągi. Patent jak z kostki, ale kostki mi się jakoś niezbyt podobają. Będę wdzięczna za fotki dostępnych projektów do wyboru na priva.

To ja również się wpisuję w kolejkę. W listopadzie złożę zamówienie - bo wtedy dopiero będzie mnie stać
Na pewno będą to dwie jamki i hamak do 120.

- pastuszek
- Kontakt:
Serdecznie zapraszam

pastuszek pisze:Dam znać czy dostanę jeszcze te czerwone pandy i ten czarny w kwiaty, bo jamki, o których piszesz zostały już sprzedane - co najwyżej mogę uszyć nowe na zamówienie o ile dostane wspomniane polarydobroszka pisze:To i my się ustawiamy w kolejkę.Poprosimy jamkę nr 5 i jamkę nr 6.I hamaczek trójkątny z takich materiałów jak jamka 6 jeśli się da![]()
Edit: Tego w różówo-szare kwiaty aktualnie brak w sprzedaży![]()
Jasne,że na zamówienie.W takim razie może jedną jamkę w czerwone pandy , drugą czerwoną w myszki miki i pandowy hamaczek.Tak się uda?