Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

loriain

Re: Norki, kapciochy, jamki, legowiska, hamaki, tunele...

Post autor: loriain »

No to zanotuj mnie gdzieś tam w kolejkę ja się zamelduje gdzieś za miesiąc, może tak być? ;)
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Będę pamiętać o Tobie i Brunce :ok:
maleńka

Post autor: maleńka »

To ja też się chcę wpisać w kolejkę. Do tego czasu będę wiedzieć już pewnie co chce :) A kiedy mniej więcej będziesz zamawiać nowe materiały ? ;)
Awatar użytkownika
lunorek
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: lunorek »

Ja już pisałam na pw, chciałabym się ustawić w kolejce po domek truskawkę i/lub dyńkę, z małym wejściem do środka, tak żeby domek "oddychał", ale był jak najmniej przewiewny i narażony na przeciągi. Patent jak z kostki, ale kostki mi się jakoś niezbyt podobają. Będę wdzięczna za fotki dostępnych projektów do wyboru na priva.
dominika45

Post autor: dominika45 »

My poprosimy i tunelohamak do 120 - jeśli wystarczy - bo widze, ze napisałas koncówka - wierzch -różowy w serca (polar) a środek - dobierz sama lub wierzch (różowy- sowy) a środek - sama dobierz nam obojętne jakiś jednolity ciemniejszy.
dwa materacyki do jamki normalnej i dwa do kapciocha XL - kolor- może być czerwony lub - granatowy - jaki będzie.. i 4 karabinczyki.
dobroszka

Post autor: dobroszka »

To i my się ustawiamy w kolejkę.Poprosimy jamkę nr 5 i jamkę nr 6.I hamaczek trójkątny z takich materiałów jak jamka 6 jeśli się da :)
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

dobroszka pisze:To i my się ustawiamy w kolejkę.Poprosimy jamkę nr 5 i jamkę nr 6.I hamaczek trójkątny z takich materiałów jak jamka 6 jeśli się da :)
Dam znać czy dostanę jeszcze te czerwone pandy i ten czarny w kwiaty, bo jamki, o których piszesz zostały już sprzedane - co najwyżej mogę uszyć nowe na zamówienie o ile dostane wspomniane polary :think:

Edit: Tego w różówo-szare kwiaty aktualnie brak w sprzedaży :idontknow:
dominika45 pisze:My poprosimy i tunelohamak do 120 - jeśli wystarczy - bo widze, ze napisałas koncówka - wierzch -różowy w serca (polar) a środek - dobierz sama lub wierzch (różowy- sowy) a środek - sama dobierz nam obojętne jakiś jednolity ciemniejszy.
dwa materacyki do jamki normalnej i dwa do kapciocha XL - kolor- może być czerwony lub - granatowy - jaki będzie.. i 4 karabinczyki.
Odezwę się bliżej realizacji :ok:
lunorek pisze:Ja już pisałam na pw, chciałabym się ustawić w kolejce po domek truskawkę i/lub dyńkę, z małym wejściem do środka, tak żeby domek "oddychał", ale był jak najmniej przewiewny i narażony na przeciągi. Patent jak z kostki, ale kostki mi się jakoś niezbyt podobają. Będę wdzięczna za fotki dostępnych projektów do wyboru na priva.
A to tylko jeszcze truskawka - nie ma zbytnio czym się chwalić - wynajdę na kompie i podeśle :ok:
cappuccino

Post autor: cappuccino »

To ja również się wpisuję w kolejkę. W listopadzie złożę zamówienie - bo wtedy dopiero będzie mnie stać :roll: Na pewno będą to dwie jamki i hamak do 120.
dobroszka

Post autor: dobroszka »

pastuszek pisze:
dobroszka pisze:To i my się ustawiamy w kolejkę.Poprosimy jamkę nr 5 i jamkę nr 6.I hamaczek trójkątny z takich materiałów jak jamka 6 jeśli się da :)
Dam znać czy dostanę jeszcze te czerwone pandy i ten czarny w kwiaty, bo jamki, o których piszesz zostały już sprzedane - co najwyżej mogę uszyć nowe na zamówienie o ile dostane wspomniane polary :think:

Edit: Tego w różówo-szare kwiaty aktualnie brak w sprzedaży :idontknow:

Jasne,że na zamówienie.W takim razie może jedną jamkę w czerwone pandy , drugą czerwoną w myszki miki i pandowy hamaczek.Tak się uda?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”