Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Norki, kapciochy, jamki, legowiska, hamaki, tunele..Do 3
Pomarańczowe hamaki i jamki w większości zostały sprzedane. Zajrzyj na bazarek Stefana http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =57&t=6486 , bo tam te rzeczy są wystawione. Tutaj tylko informacyjnie podałam.
Dzięki, dopiero jak napisałam tutaj to później weszłam na tamto 

Nasze dziewczynki - Coco i Izetka dziękują za jamki.. są cudowne - to nic, ze Coco ledwo co się mieści ze swoimi kudełkami ale Ona pierwsza załapała o co chodzi i wskoczyła do środka.. i teraz pyta - Kto zgadnie gdzie mój przód a gdzie tył???

Natomiast Izetka - czuje się doskonale - co prawda "musiała" być ta sama!! w której była Coco. i czekała cierpliwie aż tamta się "wyleży".

Dziękujemy!!
Gdy już będziesz szyła to poprosimy o większą dla Coco bo jednak kudełki Coco potrzebują trochę miejsca tak aby i Ona się tam zmieściła..

Natomiast Izetka - czuje się doskonale - co prawda "musiała" być ta sama!! w której była Coco. i czekała cierpliwie aż tamta się "wyleży".

Dziękujemy!!

Gdy już będziesz szyła to poprosimy o większą dla Coco bo jednak kudełki Coco potrzebują trochę miejsca tak aby i Ona się tam zmieściła..

- Brunka
- Miejscowość: Ząbkowice Śl./Kraków
- Kontakt:
Kiedy rusza ponownie produkcja? 

Ograniczony kontakt na forum, w pilnych sprawach proszę o telefon lub sms.
W domu cztery świnko-dziewczynki, zapraszamy do naszego wątku: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5290
W domu cztery świnko-dziewczynki, zapraszamy do naszego wątku: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5290
- pastuszek
- Kontakt:
Czekam na wznowienie oferty 

My też nie możemy doczekać się otwarcia 

- zoira
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
My też czekamy, żeby złożyć zamówienie 

- pastuszek
- Kontakt:
Bardzo mi miło, że ktoś w ogóle czeka
Ogarnę pierwsze dwa posty i biorę się do roboty
Uprzedzam, że od czerwca nie domawiałam polaru - cała kasa z bazarkowych, letnich gotowców szła na świńskie przypadłości - więc trzeba się liczyć w ostateczności z przedwpłatą. Niestety w tym roku świnie dają po kieszeni równo, pierwszy raz mi się zdarza nie domawiac polaru przed wznowieniem szycia

Ogarnę pierwsze dwa posty i biorę się do roboty

Uprzedzam, że od czerwca nie domawiałam polaru - cała kasa z bazarkowych, letnich gotowców szła na świńskie przypadłości - więc trzeba się liczyć w ostateczności z przedwpłatą. Niestety w tym roku świnie dają po kieszeni równo, pierwszy raz mi się zdarza nie domawiac polaru przed wznowieniem szycia