Moderator: porcella
Ale przecież ja nie dyskutuję o tym co było tylko o tym, że można by przemyśleć na następny raz jak to rozwiązać.Panna Fiu Fiu pisze:Ja zaakceptowałam propozycje DanBei z powodu tego że to był koniec bazarku i proszę na ten temat nie dyskutować.
Tak, dokładnie. Mignęło mi że ktoś, nie spojrzałam kto. Muszę patrzeć? Nikt się nie skarżył. Więc powiedz koniecznie kto. I komu. Ja nie mam żadnych pretensji, czy nie można już mieć żadnej refleksji?DanBea pisze:Wiedziałaś, że ktoś tak licytuje, ale nie wiedziałaś kto?pucka69 pisze:DanBeo - nie wiedziałam że to Ty tak licytujeszw każdym razie ja zgłaszam że wg mnie nie powinno się tak w ogóle licytować. Jak by nikt tak nie mógł to nie byłoby problemu chyba?
Ktoś się poskarżył? Nawet wiem kto
Szkoda, że na wcześniejszych bazarkach nikt nie miał o to pretensji
Tak, ale zaszła pomyłka. Dwukrotnie pojawił się nr 74 i osoba była wpisana pod dwie oferty a chodziło o jedną, ta drugą - od razu zamieniłam numeracje na 741 i 742.kimera pisze:Ktoś licytował za 8 zł bluzeczkę dziecięcą ode mnie, nr 741, ale ta oferta znikła (?).
Pani Chrumko - jasne że dobrzeChrumka pisze:Pani Puckoto ja zgarnę tę patelnię za 31 zł żeby było sprawiedliwie dobrze? A patelnia się przyda