Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
Re: Norki, kapciochy, jamki, legowiska, hamaki, tunele..Do 3
Taki materacyk będę musiała zamówić dla mojej gwiazdy 

- natalia.k
- Miejscowość: G.Śląsk
- Kontakt:
Chcę zamówić dwa tunelohamaki, jeden podwójny jedenten pojedynczy:) dwa tunele i dwa materacyki:) w sprawie wymiarów i kolorów odezwę się jeszcze w tym tygodniu:D i już się doczekać nie mogę 

"(...)nie ma na Ziemi sytuacji bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
Pastuszku bardzo proszę o podwójny tunelohamak do 120 Ferplast. Montowany nie na karabińczyk tylko na sznureczek. Kolor niebiesko morelowy I taką ż jamę bez ociepliny.
Znowu pięknie dziękujemy. Brak słow do materacyków są cudowne <3anuleczka pisze:Pastuszku Kasieńko <3 Musze, bo się uduszępokazać Twoje cuda <3 Wszystko co w klatce jest Twojego szycia. Materac dwustronny jest cuuuudowny. Nie idzie opisać jak dziewczyny się cieszą. Zamawiamy oczywiście następny materac <3 Na tę chwilę jest dużo lepszy niż drybed Kocham Cię za wszystko co robisz i szyjesz
hehe <3
Edit <3

- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Poszło pwpokemona pisze:Pastuszku bardzo proszę o podwójny tunelohamak do 120 Ferplast. Montowany nie na karabińczyk tylko na sznureczek. Kolor niebiesko morelowy I taką ż jamę bez ociepliny.

Anuleczko a jak z chłonnością, bo mnie się tu pytają a ja jak ten szewc bez butów oczywiście

Ponieważ zrobiła się mała kolejka, zamówienia złożone od dnia dzisiejszego będą realizowane wg kolejności dopiero po 19 czerwca.
pastuszek Kasiu <3 Materace są doskonałe i bardzo chlonne . Na tę chwilę są lepsze od drybedupastuszek pisze:pokemona pisze:
Anuleczko a jak z chłonnością, bo mnie się tu pytają a ja jak ten szewc bez butów oczywiście![]()
Ponieważ zrobiła się mała kolejka, zamówienia złożone od dnia dzisiejszego będą realizowane wg kolejności dopiero po 19 czerwca.

- pastuszek
- Kontakt:
Musze spojrzeć czy jest dostępny, na pewno będę domawiać polar w nadchodzącym/kolejnym tygodniu, więc jak będzie to i ten domówię
Jak ktoś coś by jeszcze chciał to niech piszę, po domówieniu już nie będę drugi raz zamawiać przed przerwą - dopiero gdzieś we wrześniu będę uzupełniać zapasy.
Po zrealizowaniu czerwcowych zamówień,w okresie lipiec-sierpień planuje szyć jedynie gotowce.

Jak ktoś coś by jeszcze chciał to niech piszę, po domówieniu już nie będę drugi raz zamawiać przed przerwą - dopiero gdzieś we wrześniu będę uzupełniać zapasy.
Po zrealizowaniu czerwcowych zamówień,w okresie lipiec-sierpień planuje szyć jedynie gotowce.
- swissi
- Miejscowość: Toruń
- Kontakt:
A teraz są dostępne jakies gotowce?
Kraska (ze mną od 06.02.2016)
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]

MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
- pastuszek
- Kontakt:
Na bazarku Dyzia i Stefcia ostaly się jeszcze 2 kapciochy
Kolejne gotowce pojawia sie dopiero jak uporam sie z czerwcowymi zamowieniami.