Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

blumbi

Re: Norki, kapciochy, jamki, legowiska, hamaki, tunele..Do 3

Post autor: blumbi »

Taki materacyk będę musiała zamówić dla mojej gwiazdy :102:
Awatar użytkownika
natalia.k
Miejscowość: G.Śląsk
Kontakt:

Post autor: natalia.k »

Chcę zamówić dwa tunelohamaki, jeden podwójny jedenten pojedynczy:) dwa tunele i dwa materacyki:) w sprawie wymiarów i kolorów odezwę się jeszcze w tym tygodniu:D i już się doczekać nie mogę :)
"(...)nie ma na Ziemi sytuacji bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
pokemona

Post autor: pokemona »

Pastuszku bardzo proszę o podwójny tunelohamak do 120 Ferplast. Montowany nie na karabińczyk tylko na sznureczek. Kolor niebiesko morelowy I taką ż jamę bez ociepliny.
anuleczka

Post autor: anuleczka »

anuleczka pisze:Pastuszku Kasieńko <3 Musze, bo się uduszę :love: pokazać Twoje cuda <3 Wszystko co w klatce jest Twojego szycia. Materac dwustronny jest cuuuudowny. Nie idzie opisać jak dziewczyny się cieszą. Zamawiamy oczywiście następny materac <3 Na tę chwilę jest dużo lepszy niż drybed Kocham Cię za wszystko co robisz i szyjesz :buzki: hehe <3
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Znowu pięknie dziękujemy. Brak słow do materacyków są cudowne <3
Edit <3 :jupi: :love: :love:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

pokemona pisze:Pastuszku bardzo proszę o podwójny tunelohamak do 120 Ferplast. Montowany nie na karabińczyk tylko na sznureczek. Kolor niebiesko morelowy I taką ż jamę bez ociepliny.
Poszło pw :)

Anuleczko a jak z chłonnością, bo mnie się tu pytają a ja jak ten szewc bez butów oczywiście :roll:

Ponieważ zrobiła się mała kolejka, zamówienia złożone od dnia dzisiejszego będą realizowane wg kolejności dopiero po 19 czerwca.
anuleczka

pastuszek pisze:
pokemona pisze:
Anuleczko a jak z chłonnością, bo mnie się tu pytają a ja jak ten szewc bez butów oczywiście :roll:

Ponieważ zrobiła się mała kolejka, zamówienia złożone od dnia dzisiejszego będą realizowane wg kolejności dopiero po 19 czerwca.
pastuszek Kasiu <3 Materace są doskonałe i bardzo chlonne . Na tę chwilę są lepsze od drybedu :P Ocieplina jest podwójna lub potrójna . Po praniu dalej są" pulchne " jak poduszka . Polecam są doskonałe :love: Nooo i oczywiście siano zbiera się błyskawicznie.
anuleczka

Kasiuuuuuuu nie masz takiego materiału?? Jeśli da się zamówić to ja bym chętnie chciala taki materac hihi moge poczekać ile trzeba :love: :love: :love:Obrazek
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Musze spojrzeć czy jest dostępny, na pewno będę domawiać polar w nadchodzącym/kolejnym tygodniu, więc jak będzie to i ten domówię :ok:
Jak ktoś coś by jeszcze chciał to niech piszę, po domówieniu już nie będę drugi raz zamawiać przed przerwą - dopiero gdzieś we wrześniu będę uzupełniać zapasy.
Po zrealizowaniu czerwcowych zamówień,w okresie lipiec-sierpień planuje szyć jedynie gotowce.
Awatar użytkownika
swissi
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Post autor: swissi »

A teraz są dostępne jakies gotowce?
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Na bazarku Dyzia i Stefcia ostaly się jeszcze 2 kapciochy :) Kolejne gotowce pojawia sie dopiero jak uporam sie z czerwcowymi zamowieniami.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”