☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
katiusha

Re: COOL QUINTET czyli G.K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: katiusha »

Dla niej świnka to nie pupil tylko woniejący kłopot :evil: Jak dowiedziała się ile u nas się rozgościło to zatkało z wrażenia kakało :twisted:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Ehh.. To ja się cieszę, że moja miłość do świń od mamusi się zaczęła i jej Świnki (tak miała na imię, panna rozetka trikolorka kochana :love: ) a i babcia mi opowiadała, że przed wojną świnki jej wujek z jakiejś zagranicznej podróży przywiózł :D choć babcia jak usłyszała, że bierzemy z Darkiem prosiaki pierwsze to też pytała po co mi to i że to kłopot i wydatki i problem z wyjazdem później jakimkolwiek ale to z troski, teraz pyta co u nich choć się krzywi jak słyszy, że stado się powiększyło :lol:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Naszym mamom zależy bardzo na tym, żebyśmy za dużo nie wydawały pieniążków...Czy to na buty ("ile one kosztowały???"), czy na sukienkę ("o matko, jaka droga"), czy na prezent dla nich ("i po co tyle wydawałaś"), czy na świnki ("no nie, to chyba za dużo"). Nawet moja kochana mama narzeka, jak tyle kasy na nich idzie...

Jeśli to kaszak, a na pewno to tylko on :fingerscrossed: , to nie wydaje mi się, czy mogłaś coś źle zrobić.... Właściwie to nie mam pojęcia od czego się to to takie robi??? Kati, jedyne, co mi by się mogło wydawać, że robisz coś nie tak, to że Twoje miśki mają ciągle moro....a na pewno księżniczki od czasu do czasu chciałyby w różowych tiulach powylegiwać swe piękne ciałka :szczerbaty: :szczerbaty:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
katiusha

Niestety u niektórych zwierzęta mniejsze od kota to niepełnoprawni członkowie rodziny.. A Kici, jak ja na działce pochowali to walnęli spory kamlot z granitu "nagrobkowy" i padre "Kicia" wygrawerował i posadzili krzew róży obok :idontknow:

"Tak sobie leżę i wypoczywam po porwaniu przez obcych i testach i kłuciu. Kolacyjka zaliczona, a te bobeczki sama wydusiłam, bo Duża obserwowała, co by być pewnym, że nikt mi nie podrzucił"

Obrazek
Obrazek

"My jej pilnujemy, co by znów barbarzyńskie alieny jej nie porwały! Też nie ma czasu chodzić i krecika dusić w miejscu ustalonym!"

Obrazek
Obrazek

Echhhh.. :levitation: Poza tym guzkiem jest OK..

No i masz..To na pewno od moro! :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Jeżu, jeżu jakie boskie leżingi :love:
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Wszystko w pracy poczytałam. Kasia bo Ci wleje normalnie, co Ty piszesz, czego nie dopilnowałaś??/ Kobieto takiego domu wszystkie świnki forumowe zazdroszczą Twoim!!!!!! Jesteś cudowna mama !!!!
Pola :fingerscrossed:
nie wygłupiaj sie kadetka, a ja wiem, ze bedzie dobrze :fingerscrossed:
ten argument o rózach mnie rozłozył!!! :laugh: Katiusha przemyśl- księzniczki róż- faceta- moro :levitation:
Buziole dla Was :buzki:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Marzena

Post autor: Marzena »

Katiusha będzie dobrze! Jesteś super mama! Jola ma rację. Trzymaj się. Całusy dla wspaniałej rodziny. :buzki:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Biedna Poluś, ale dzielna była, pyszny ogór się należy! :buzki:
niestety mimo iż dbamy o nie bardziej niż o siebie to nie unikniemy chorób.. oby to był najzwyklejszy kaszak i tyle :fingerscrossed:

moja mama też na początku "jęczała" po co świnki, nie będzie można wyjeżdżać, kosztują.. ale jak Halina urodziła, to ona sama namawiała mojego Małża, by dziewczynki zostały z mamą! a dziś np pytała czy nie zamawiam jakiegoś pokarmu i czy Pigi ma swój pokarm bo jak nie, to mi przeleje i mam zamawiać :love:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Dropsio

Post autor: Dropsio »

U mnie w domu też awantury były jak Dropsa kupiliśmy, jak Coś się pojawił to foch... A teraz marudzą tylko troszkę, a tak to się bawią i dokarmiają :lol:

Biedna Pola. Pokłuli, wymacali... Ehh, złe człowieki. :twisted: :fingerscrossed:
katiusha

DziękiObrazek
Pola powitała mnie rano ze stadkiem jakby nigdy nic. Biedna nie wie, ze jej replay szykuję po południuObrazekehhhh..
Zrywam się koło południa i najpierw siebie do lekarza zaprowadzę, a potem z nią pokopytkuję :levitation:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”