Aro i aGutek zamieszkali w Słupsku
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Aro i aGutek zamieszkali w Słupsku
Co tam słychać nowego u mojego kochanego tymczaska Aro i jego przystojnego kolegi?
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +18 w DT
Coraz bardziej się oswajamy z chłopakami - podejrzewam, że działkowe przysmaki bardzo ułatwiają budowanie naszych relacji Szczególnie Gutek zrobił bardzo duże postępy, chociaż to Aro zawsze jest pierwszy do wyżerki
Cały czas zabieram się do założenia chłopakom wątku z prawdziwego zdarzenia i czuję w kościach, że niedługo się uda - wtedy na pewno dorzucę kilka nowych zdjęć. Ciężko uchwycić ich razem, ale po kilku(nastu) próbach kilka wspólnych ujęć też się udało zrobić
I ostatnio w ogóle (!) nie słyszę, żeby się kłócili Uznaję to za zwiastun długiej przyjaźni i kropka. Nie przewiduję innych scenariuszy...
Generalnie świniaczki wydają się być szczęśliwe, mam nadzieję, że rzeczywiście tak jest
Cały czas zabieram się do założenia chłopakom wątku z prawdziwego zdarzenia i czuję w kościach, że niedługo się uda - wtedy na pewno dorzucę kilka nowych zdjęć. Ciężko uchwycić ich razem, ale po kilku(nastu) próbach kilka wspólnych ujęć też się udało zrobić
I ostatnio w ogóle (!) nie słyszę, żeby się kłócili Uznaję to za zwiastun długiej przyjaźni i kropka. Nie przewiduję innych scenariuszy...
Generalnie świniaczki wydają się być szczęśliwe, mam nadzieję, że rzeczywiście tak jest
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Same dobre wiadomości No i świetnie!
Na wątek czekam- pewnie któregoś dnia przyjdzie wena i go założysz . Teraz przez te upały ciężko wziąć się za cokolwiek.
Pozdrawiam całym stadem chłopaków no i Ciebie oczywiście
Na wątek czekam- pewnie któregoś dnia przyjdzie wena i go założysz . Teraz przez te upały ciężko wziąć się za cokolwiek.
Pozdrawiam całym stadem chłopaków no i Ciebie oczywiście
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +18 w DT