Aro i aGutek zamieszkali w Słupsku

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Re: Aro i aGutek zamieszkali w Słupsku

Post autor: silje »

Co tam słychać nowego u mojego kochanego tymczaska Aro i jego przystojnego kolegi?
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +18 w DT
antenowka

Post autor: antenowka »

Coraz bardziej się oswajamy z chłopakami - podejrzewam, że działkowe przysmaki bardzo ułatwiają budowanie naszych relacji :szczerbaty: Szczególnie Gutek zrobił bardzo duże postępy, chociaż to Aro zawsze jest pierwszy do wyżerki :lol:

Cały czas zabieram się do założenia chłopakom wątku z prawdziwego zdarzenia i czuję w kościach, że niedługo się uda - wtedy na pewno dorzucę kilka nowych zdjęć. Ciężko uchwycić ich razem, ale po kilku(nastu) próbach kilka wspólnych ujęć też się udało zrobić :102:

I ostatnio w ogóle (!) nie słyszę, żeby się kłócili :nie_powiem: Uznaję to za zwiastun długiej przyjaźni i kropka. Nie przewiduję innych scenariuszy...

Generalnie świniaczki wydają się być szczęśliwe, mam nadzieję, że rzeczywiście tak jest :love:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Same dobre wiadomości :D No i świetnie!
Na wątek czekam- pewnie któregoś dnia przyjdzie wena i go założysz ;). Teraz przez te upały ciężko wziąć się za cokolwiek.
Pozdrawiam całym stadem chłopaków no i Ciebie oczywiście :buzki:
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +18 w DT
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”