☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Dropsio

Re: COOL QUINTET czyli G.K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: Dropsio »

Ładna mamuśka pająkowa, nie ma co :lol:

Guć się idealnie wpasował do stadka. Na serio, nie przepadam za gładziakami ( :nie_powiem: ), ale Twoje i Lilith po prostu uwielbiam :love:
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

O jaaaaa :love:

Powiedz swoim babom, ze jak nie będą szanować swojej facety, to Shani i Ahri chętnie tę facetę przejmą :love:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Ja też nie lubiłam gładkich :lol: Jak miałam kupić świnki i kupiłam Geronimo i Tasmana to mówiłam wcześniej do Darka, że koniecznie chcę rozetki i znalazłam moich chłopaków na olx i już wiedziałam, że żadnych rozetek nie będzie :love: ale chorowałam na potargańca i jeden w stadku jest ;) Nie podobały mi się też dwu i trikolorki ale tu na forum jest tyle pieknych, kochanych kolorowych świnek jak choćby właśnie Dropsiowe potargańce czy Polcia i Ninka, no i jeszcze Ryan od Anyi :love: A poza tym Tasman jest trikolor xD On jest czekoladowy z karmelowym i minimum bieli w koronie! Takie wiecie lody czekoladowe w polewie karmelowej ze śmietanką na górze :szczerbaty:
Paaula

Post autor: Paaula »

Cieszę się, że Gucio trafił w tak dobre ręce i do tego miał tyle szczęścia że aż cztery laseczki ..... ale ma teraz życie. Byłam poprzednią właścicielką Gutka i niestety z dwóch ważnych względów musieliśmy go wydać. Po pierwsze nie znosił swojego współlokatora Edka, którego w kółko gryzł (Edek miał ranę na ranie) i szczerzył do niego zęby - nawet jak już byli w osobnych klatkach, a po drugie niedługo moja rodzina powiększy się z 4 do 5-osobowej i warunki mieszkaniowe nie pozwolą nam na trzymanie świnek. Z tego tez względu we wrześniu będziemy musieli poszukać domku dla Edka i mam nadzieję, że trafi tak dobrze jak Gutek.
Dziękuję!!!
Pani Strzyga

To ja wręcz odwrotnie. Jak planowałam świnki, to mówiłam, że koniecznie chcę gładkie, bo rozetki wyglądają, jakby piorun w miotłę strzelił :D I co? I mam dwie rozetki. Królowa stanowczości i zdecydowania :D
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Oj tam oj tam :D Widać jesteś równie zdecydowana i stanowcza jak ja :lol: Chociaż nie powiem moje chłopaki urzekli mnie tą koronką na głowie, bo przecież oni nie są gładkowłosi tylko crested! :D A co do pioruna i miotły to ja lubię takie potargańce, na swojej głowie też wolę naturalne lekko poplątane fale niż wystylizowane coś :lol:
Pani Strzyga

Ja mam proste włosy, może o to chodzi z tą moją manią na gładkowłose :P
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

W Biedronce widziałam mini prostownice ostatnio może się dla Twoich panien przyda :lol:
katiusha

Post autor: katiusha »

:redface: Zaopiekuję się, jak umiem :buzki: Ja biorąc pod uwagę adopcję, nie nastawiałam się ani na gładziaki, ani na skinny, rozetki i inne . Tam, gdzie serucho zabiło, tam uderzałam z pytaniem, czy mogę przygarnąć :love:
Gucio wtopił się w stadko, co cieszy najbardziej :yahoo:

:rotfl: Prostownica dla prośków!
Pani Strzyga

A lokówki mieli? Dla Chłopców? :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”