Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

madzia0902

Re: Norki, kapciochy, jamki, domki, legowiska, hamaki, tunel

Post autor: madzia0902 »

Norki od Pastuszka, jak wlały dwie godziny temu tak wyjść nie chcą :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

madzia0902 pisze:Norki od Pastuszka, jak wlały dwie godziny temu tak wyjść nie chcą :D
Wciągnęły je na dobre :lol:
madzia0902 pisze:Pastuszek a ile trzeba czekać od zamówienia do realizacji i pi jakim czasie pieniążki trzeba wysłać?
Od razu tutaj odpowiem, bo czuję, ze się niedługo będą sypać takie pytania na pw Obrazek
Średnio do 2 tygodni. Zdarzało się, że było na drugi dzień, za 2 dni, tydzień, średnio do 2 tygodni, ale zdarza się, że termin może być trochę dłuższy niż te2 tygodnie - jeśli jest oblężenie, ktoś chce coś czego nie mam w ofercie albo sobie jeszcze dołożył co nieco do zamówienia Obrazek
Po przerwie zazwyczaj się korkuję, bo wszyscy praktycznie jednocześnie zamawiają, coś dokładają, albo chcą coś nowego - ogólnie czas kolejkowej kumulacji.
Szycie zaczęłam z małym poślizgiem, bo nie 15 a 20 stycznia - zamówienia złożone przed 15 stycznia traktuje jako te złożone 15-go. Aktualnie staram się przechytrzyć czasoprzestrzeń Obrazek
Codziennie siedzę i coś szyję, póki co proszę o wyrozumiałość - jeśli miną te 2 tygodnie od zamówienia :please: jeśli miną 2-3 tyg. a ja się słowem nie odezwałam to proszę się upomnieć, bo to już oznaka mojej sklerozy :nie_powiem:
Komuś miałam powyliczać koszt i dzisiaj już nad tym usiądę :fingerscrossed:
Raftylka

Post autor: Raftylka »

Kochana my czekamy sobie bom troche zaszalała więc luzik.. :D moja fanaberia :)
Awatar użytkownika
swissi
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Post autor: swissi »

Codziennie siedzę i coś szyję, póki co proszę o wyrozumiałość - jeśli miną te 2 tygodnie od zamówienia :please: jeśli miną 2-3 tyg. a ja się słowem nie odezwałam to proszę się upomnieć, bo to już oznaka mojej sklerozy :nie_powiem:
heh oj tam szybciutko zostały uszyte norki, dajesz rade a skleroza w każdym wieku doskwiera praktycznie od dziecka :D ;)
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
Maddie

Post autor: Maddie »

A to mi :) czekam i przypominam się, żebyś nie musiała szukać w wiadomościach, kto to taki był ;)
Awatar użytkownika
natalia.k
Miejscowość: G.Śląsk
Kontakt:

Post autor: natalia.k »

natalia.k pisze:Ile kosztować będzie legowisko " ćwiartka" ale o mniejszych bokach czyli tak 30 cm? :)
O ja czekam na wycenę:D się przypomnę ale się nie śpieszy:)
"(...)nie ma na Ziemi sytuacji bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
Arya90

Post autor: Arya90 »

Cześć Pastuszku! :)
Po raz kolejny chcielibyśmy u Ciebie zamówić. Tym razem prosimy o 2 norki bez ociepliny z bawełny wzór w sowy (Ł).
Nie musisz się spieszyć. Chcemy się tylko zapisać w kolejkę oczekujących. Interesuje nas dostawa na koniec lutego lub nawet początek marca, jeśli tak będzie Ci wygodniej :) Jeszcze się bliżej terminu najwyżej przypominimy.
Pozdrawiamy!
podrik

Post autor: podrik »

Pastuszku, wysłałam Ci wywoda na fejsie ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”