dziewczyny czy to jest strupek ? mi bardziej wygląda na narośl jest miękkie .. jutro idziemy z kofinką na kontrole
Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka+Glo
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Bardziej przypomina jakiś pieprzyk czy cos podobnego
masz rację, sprawdźcie to. A co tam u stadka słychać?
masz rację, sprawdźcie to. A co tam u stadka słychać?
- Natasza
- Kontakt:
U nas jakoś leci, właśnie się ważymy i tniemy pazurki.
Filip z ząbkami na razie ok , Pan kluska waży 934 ... gdzie jeszcze nie dawno jedną łapką był po drugiej stronie
Kofi ma coś na brzuszku, nadal chuda 765 w połowie stycznia wazyła 752 więc waga nie spada, badania krwi nie wykazały żadnych problemów ,,, ani hormonów ani nic
Peppa mi chudnie , w sumie wygląda trochę za chudo ale nie spada z wagi, trzyma ją bardzo chudła mi po wakacjach ale wszytko z ząbkami ok
Klementyna i Bianka kluski 979 ..
Jagoda ok
Jaszczurki tez nie chcą mi tyc.. sprawdzimy kupy może mają roztocza
Tina z kamieniami w pęcherzu już ok
Biały na razie nie cierpi na biegunki, dzisiaj przyszła karma z BRITa oby mu służyła
zając ok
Filip z ząbkami na razie ok , Pan kluska waży 934 ... gdzie jeszcze nie dawno jedną łapką był po drugiej stronie
Kofi ma coś na brzuszku, nadal chuda 765 w połowie stycznia wazyła 752 więc waga nie spada, badania krwi nie wykazały żadnych problemów ,,, ani hormonów ani nic
Peppa mi chudnie , w sumie wygląda trochę za chudo ale nie spada z wagi, trzyma ją bardzo chudła mi po wakacjach ale wszytko z ząbkami ok
Klementyna i Bianka kluski 979 ..
Jagoda ok
Jaszczurki tez nie chcą mi tyc.. sprawdzimy kupy może mają roztocza
Tina z kamieniami w pęcherzu już ok
Biały na razie nie cierpi na biegunki, dzisiaj przyszła karma z BRITa oby mu służyła
zając ok
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Samo wymienienie menażerii zajmuje kilkanaście linijek
Dobrze że suma summarum ok. tylko dziewczyny niech się biorą za jedzonko i będzie już całkiem dobrze
Buziaki dla stadka
Daj znać co tam wyszło z tą naroślą u Kofi.
Dobrze że suma summarum ok. tylko dziewczyny niech się biorą za jedzonko i będzie już całkiem dobrze
Buziaki dla stadka
Daj znać co tam wyszło z tą naroślą u Kofi.
Dopiero dzisiaj do Was trafiłam ale masz cuuuudne gołe stadko no są przepiękne
- Natasza
- Kontakt:
Dzięki Balbinkowo na pewno dam znac ale już się martwię jestem przewrażliwiona
Necia witamy i zapraszamy
Necia witamy i zapraszamy
Oczywiście będę zaglądać marzy mi się taki golasek do mojego stadka
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
o co powiedział vet na to coś na ciałku? trzymam kciuki aby to nie było nic poważnego
Wątek moich Pipulek:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
- Natasza
- Kontakt:
strupek - ale strasznie jasny ale może dlatego że kofi a biały brzuszek i to mnie zmyliło
ja chyba powinnam udac się do psychiatry..mój Rafał mówił że to strupek a ja panika...
Ale wolałam sprawdzić bo Kofi alergiczka ..
Mamy smarować maścią ale obserwować czy coś się z tym nie dzieje, za kilka dni powinien odpaść
zresztą dawno u mojej kochanej wet nie byłam
Wczoraj po ważeniu wyszło, że wszyscy wagę trzymają Filip kluska tyje bardzo mnie to cieszy bo nadal mam w głowie jego chorobę i ciągle mam wyrzuty że tyle wycierpiał ale jest z nami okrągły tłuściutki
Kofi troszkę przytyła od ostatniej kontroli u mnie na wadzę też jest na +, przegląd nic nie wykazał niepojącego a na zmianie nie ma nic grzybicznego.
Teraz będę się brała za leczenie gekonów bo Gacek mi schudł , musimy sprawdzić czy to czasem nie są znowu roztocza
ja chyba powinnam udac się do psychiatry..mój Rafał mówił że to strupek a ja panika...
Ale wolałam sprawdzić bo Kofi alergiczka ..
Mamy smarować maścią ale obserwować czy coś się z tym nie dzieje, za kilka dni powinien odpaść
zresztą dawno u mojej kochanej wet nie byłam
Wczoraj po ważeniu wyszło, że wszyscy wagę trzymają Filip kluska tyje bardzo mnie to cieszy bo nadal mam w głowie jego chorobę i ciągle mam wyrzuty że tyle wycierpiał ale jest z nami okrągły tłuściutki
Kofi troszkę przytyła od ostatniej kontroli u mnie na wadzę też jest na +, przegląd nic nie wykazał niepojącego a na zmianie nie ma nic grzybicznego.
Teraz będę się brała za leczenie gekonów bo Gacek mi schudł , musimy sprawdzić czy to czasem nie są znowu roztocza