Pinki, Ivy, Eris, Freya, Hag, Sarcia, Lilo, Tsunami i mała
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Re: Pulpetta Wyłupek [*] i Lilo Gulgotek
Jaki pyszczek i słodka różowa dupka
Jednak piękne te golasy są 
-
patrycja
Ja ją zacałuję przecież jak do Ciebie przyjadę!!!!
PS. Ja daję swoim codziennie witaminę C w kropelkach. Dawkę 0,1 ml. Wet mi mówił, że ostatnie badania wykazują, iż namiar witaminy C powoduje te same szkody, co jej niedobór. Także z witaminą C u świnek można jednak przesadzić, wbrew powszechnej opinii, iż jej nadmiar nie zaszkodzi.
PS. Ja daję swoim codziennie witaminę C w kropelkach. Dawkę 0,1 ml. Wet mi mówił, że ostatnie badania wykazują, iż namiar witaminy C powoduje te same szkody, co jej niedobór. Także z witaminą C u świnek można jednak przesadzić, wbrew powszechnej opinii, iż jej nadmiar nie zaszkodzi.
- lunorek
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Dzięki dziewczyny, jak dla mnie jest śliczna i kochana i b. mądra, nie siusia nawet do norki, leci w rożek klatki za potrzebą
A to Was teraz zastrzelę informacją, mam ją od dziewczyny u której się urodziła. NIKT, powtarzam NIKT o nią nawet nie zapytał przez ponad 2 m-ce... Martwiła się już czy znajdzie dla niej domek. Mało kto chce takie golaski, bo różowe jak skóra, bo żyłki widać gdzieniegdzie na uszkach, do tego taka z czerwonymi oczami, więc FUUUJ! Ludzie nie chcą takich świnek
Taka jest zwykle reakcja potencjalnego nabywcy. Info dla tych co tu na forum taki PR robią jak to wszystkie Skinny niby rozchwytywane i mają przewagę nad innymi prosiami. A ona jest naprawdę kochane, cudowna i śliczna i ma nasze całe <3 na dłoniach. Dobrze, że czekała na nas 
@Patrycja, zapraszam, nawet w najbliższy weekend jak znajdziesz chwilę
Co do wit C dam jej tylko okresowo, zobaczę jak te ząbki dalej.
@Patrycja, zapraszam, nawet w najbliższy weekend jak znajdziesz chwilę
- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
jak mozna nie chciec swinki ze wzgledu na jej wyglad. ja bym wytulila i przyjela kazda swinke niewazne jak wyglada
"bo wszystkie swinki nasze sa..."
Pinki ma uroczy zadek taki krąglutki
"bo wszystkie swinki nasze sa..."
Pinki ma uroczy zadek taki krąglutki
-
Chocolate Monster
Ja to samo,dla.mnie wygląd nie ma.znaczeniaChryzantem pisze: ja bym wytulila i przyjela kazda swinke niewazne jak wyglada![]()
- Kara
- Miejscowość: Warszawa - Sadyba
- Kontakt:
Ostatnia fotka booooska 
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Kontakt:
Przecież to ja Ci powiedziałam, ze ona cudna i że chciałam ją własnie !!!!!. No ja, buuu, nie mam jej, ale i tak mam za duzo świń przecież
Tak więc mamą chrzesna jestem ja i nie masz wyjścia 
Ostatnio zmieniony 24 sty 2017, 11:01 przez jolka, łącznie zmieniany 1 raz.
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
- lunorek
- Kontakt:
Re: Pulpetta Wyłupek [*], PinkiePie i Lilo Gulgotek
Ciocię Jolę, ciocię Marzenkę, Ciocię Patrycję wraz z ciocią Karą serdecznie zapraszamy na chrzciny
Może ciocia Gusia, chrzestna Lilosława się kiedy skusi. Z małej robi się coraz śmielsza agentka, zaczyna jej wszędzie być pełno. Chętnie zwiedza podłogę w przeciwieństwie do Lila, który położony na podłodze ratuje się dzikim skokiem do mnie na kolana. Ale jaka kruszyna z niej jeszcze
Sianko, seler naciowy i koperek są mniam, papryka na razie be... Myślałam że będzie chętnie jadła i przyda nam się w walce z poborem wit C u niej, bo na moje oko za niski, to się na niej nasza peppa wyspała (a ja już się cieszyłam, że zjadła... ) Wyciągnęłam właśnie sprasowane zwłoki papryki z norki
. Ogórek znika, ale nie w zastraszającym tempie. Mała lubi ogóra, ale nie głupieje. Biednemu Lilowi chyba bebechy skręca i wali czachą w kratę jak widzi u niej pozostałości świńskiego szmaragdu
A i miła odmiana, a zarazem zaskoczenie, Pinky ciągnie wit C ze strzykawy jak ta lala. Pulpetcie musiałam wciskać na siłę i urządzać niezłe podchody jak trzeba było jej podać.
@Jolu, wiem i b.dziękuję, bo się wahałam nad dwiema dziewczynkami, a teraz wiem, że to był dobry wybór
Póki co paradoksalnie jest na razie ona pierwsza u nas, nie wiem kiedy drugą dziewczynkę dostaniemy...
@Jolu, wiem i b.dziękuję, bo się wahałam nad dwiema dziewczynkami, a teraz wiem, że to był dobry wybór