Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego
Moderator: pastuszek
Re: Pieszczoch w poszukiwaniu kolegi :)
Świetny jest. Miękka owieczka to mu wygodnie 

Dziwne, że wcześniej nie zauważyłam tego tematu - Pieszczuch jest boski
Ja bym pewnie poszła do jego starych właścicieli i pokazała mu ten wątek. Zobaczyliby jak teraz wszyscy się zachwycają świnkiem i potępiają ich bezmyślność. Chociaż to nawet za mało powiedziane, chcieli go zostawić na śmierć? Takie przypadki są wszędzie i nikt za nie nie kara. Znam osobę, która wyrzuciła królika na pożarcie psom przed blokiem, bo jego dziecko nie potrafiło o niego zadbać...
Dobrze, że teraz ma świetną właścicielkę! Brakuje mu już długo przyjaciela, ale trzymam kciuki

Ja bym pewnie poszła do jego starych właścicieli i pokazała mu ten wątek. Zobaczyliby jak teraz wszyscy się zachwycają świnkiem i potępiają ich bezmyślność. Chociaż to nawet za mało powiedziane, chcieli go zostawić na śmierć? Takie przypadki są wszędzie i nikt za nie nie kara. Znam osobę, która wyrzuciła królika na pożarcie psom przed blokiem, bo jego dziecko nie potrafiło o niego zadbać...

Dobrze, że teraz ma świetną właścicielkę! Brakuje mu już długo przyjaciela, ale trzymam kciuki

Nawet nie mam już sił myśleć o tym po co zostawili go w tej piwnicy, choć odpowiedź przychodzi sama na myśl... Ciesze się, że mogłam dać mu dom
a kolega tak na prawdę już się znalazł... oby tylko wszystko się pozytywnie zakończyło 

Jestem wstępnie umówiona na jutro na WPA z DanBeą. Dzisiaj ma jeszcze dzwonić potwierdzić
A Wojtek vel Alvinek ma grzybka na uszku podobno
Oby szybko wyzdrowiał!!

Wizyta dziś o 17.30
Oby Pieszczoch się ładnie zachowywał! 

Na pewno bedzie grzeczny jak na prawdziwego dżentelmena przystało

My już po WPA
Pieszczoś zachował się jak na naszą grzeczną świnkę przystało
Polizał Beatę po ręce, ciekawsko się patrzał i ucieszył się z prezentu, który dostał - cały wór sieczki. Dziękujemy! Mamy nadzieję, że Wojtek vel Alvin stanie się częścią naszej rodzinki 
EDIT:
Co robi Pieszczoś po WPA? Odkrywa w sobie kibica

- Bez owcy się teraz nic nie robi, nawet nie kibicuje 

EDIT:
Co robi Pieszczoś po WPA? Odkrywa w sobie kibica

- DanBea
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
Na wstępie chciałam powiedzieć, że miło było Was poznać
Ta wizyta, to tylko czysta formalność, bo i bez niej byłam pewna, że to wymarzony domek dla każdej świnki.
Pieszczoch jest niesamowity
Macie szczęście, że jest tylko jeden, bo bym go uprowadziła
Taki drugi Rambuś z niego. Widać, że jest miziany i rozpieszczany. Nie bał się mnie, nawet zostałam kilka razy polizana
A jaki mądrala niego, jak chciał siku, to pobiegł do swojego domku i tam się załatwił. Prawdziwy czyścioszek z niego.
Porcella została poinformowana o przebiegu wizyty, no i teraz tylko czekać na transport.
No i u Wojtusia już nie ma śladu po grzybku.
Pozdrawiam serdecznie i jakby co, to służę pomocą

Pieszczoch jest niesamowity

A jaki mądrala niego, jak chciał siku, to pobiegł do swojego domku i tam się załatwił. Prawdziwy czyścioszek z niego.
Porcella została poinformowana o przebiegu wizyty, no i teraz tylko czekać na transport.
No i u Wojtusia już nie ma śladu po grzybku.
Pozdrawiam serdecznie i jakby co, to służę pomocą