Mam pytanie w jakiej dawce Naleśnik dostaje Prilium? U nas też Coco bierze Prilium i czy u Was to na stałe już? bo nam się kończy ważność i nie wiem czy iść po kolejny? Drogi a ważny jest tylko 77 dni..
Naleśnikarnia: Florek i Zdzisio
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
dominika45
Re: Naleśnik, Nicek, Wicherek i Florek
Super ŚWINKOPANOWIE i jeszcze wiedzą dokładnie czego chcą!! Czytam już długo Wasz wątek i wciąż nie mogę wyjść z podziwu dla pomysłowości!! DUŻA MA TALENT!!!

Mam pytanie w jakiej dawce Naleśnik dostaje Prilium? U nas też Coco bierze Prilium i czy u Was to na stałe już? bo nam się kończy ważność i nie wiem czy iść po kolejny? Drogi a ważny jest tylko 77 dni..
- Marikaaa
- Miejscowość: W-wa
- Kontakt:
Dziękujemy za dobre słowo!dominika45 pisze:Mam pytanie w jakiej dawce Naleśnik dostaje Prilium? U nas też Coco bierze Prilium i czy u Was to na stałe już? bo nam się kończy ważność i nie wiem czy iść po kolejny? Drogi a ważny jest tylko 77 dni..
Uwielbiam te stare foty, gdy byli jeszcze wszyscy razem. Naleśnik z podusią i pod ciepłą "pierzynką"...
Naleśnik w norce, a biały pysio pod nim...
Naleśnik na domku, góruje nad stadkiem niczym Król Lew.
Naleśnik na kapciochu. Ale co to? Nie da się wejść do środka? Ktoś zajął jego leżankę?
To grzeczne łobuziaki - Wicherek z Florkiem.
Teraz: Grunia od 19.07.2023 + ...
Nasz wątek: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5805
Dawniej: Mała, Orzeszek, Czarnulka, Naleśnik, Nicek, Wicherek, Florek, Zdzisio, Grusia
Dawniej: Mała, Orzeszek, Czarnulka, Naleśnik, Nicek, Wicherek, Florek, Zdzisio, Grusia
-
Alex
Slodkosci
a tak z czystej ciekawosci zapytam ile ma ta klatka?
-
dominika45
super zdjęcia!!! jeszcze raz super!! a komentarz jeszcze leszy!!
gdy czytam Wasz wątek zawsze się zaśmiewam do łez i tylko się rozglądam czy nikt nie widzi jak szczerzę zęby do komputera!!
Rzeczywiście malutko bierzecie tego Prilium - my mamy w syropie i dlatego taki drogi ale muszę iść bo własnie się skończyła ważność no i niestety Coco już gorzej oddycha.. Jeszcze dzisiaj Jej podam ten co mam mam nadzieje, ze nie zaszkodzi jej bo na dniach kończy się ważność.. My dajemy 0,2 mg ale syropu.
Rzeczywiście malutko bierzecie tego Prilium - my mamy w syropie i dlatego taki drogi ale muszę iść bo własnie się skończyła ważność no i niestety Coco już gorzej oddycha.. Jeszcze dzisiaj Jej podam ten co mam mam nadzieje, ze nie zaszkodzi jej bo na dniach kończy się ważność.. My dajemy 0,2 mg ale syropu.
- Marikaaa
- Miejscowość: W-wa
- Kontakt:
Klatka ma 120cm. Rok temu małe smyki z większymi kolegami radośnie sobie tam skakały. W tej chwili chyba rozmiar już nie ma znaczenia, bo ego Florka jest tak wieeelkie, iż jeszcze tylko jeden kolega ledwo się z nim mieści, niezależnie od metrażu. A nicpoń Nicek wciąż macha kuperkiem pomrukując, że też jest wielki. Choć on z kolei mógłby przytulić dodatkowo Wicherka, byle ten głupi agut został za kratami i się patrzył z zazdrością...Alex pisze:Slodkoscia tak z czystej ciekawosci zapytam ile ma ta klatka?
Teraz: Grunia od 19.07.2023 + ...
-
Chocolate Monster
I ja się też zastanawiam nad 100 a 120,ale no nie wiem... 
-
Chocolate Monster
Tylko gdzie wcisnąć to ,,więcej"?loriain pisze:Im wiecej tym lepiej
-
Alex
Muslalem ze klatka ma 100 cm bo przy tych swiniakach wyglada na mala