Mikiego adoptowałam tu z forum ponad 4.5 roku temu nie dogadał się z dwójką troszkę starszych od niego chłopaków, i mieszkał sam w klatce.
Chłopcy nie dawno pobiegli za TM i Miki został sam, było gwarno a zrobiło się cicho w domu, więc sprawiłam mu kolegę do rozmów, maluch ma 4 miesiące, może jego nie pogryzie i będą mogli mieszkać razem jak na razie dobrze idzie
Azurowe Pieszczoszki Azure [Okruszek*Puszek*Miki*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Azurowe Pieszczoszki Miki & Azure, Okruszek[*] Puszek[*]
Cudowny baranek. Oby się z Mikim pokochali
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
no byłoby rewelacyjnie, jakby Miki ciut złagodniał
po wielu próbach nie udało sięCynthia pisze:no byłoby rewelacyjnie, jakby Miki ciut złagodniał
toleruje małego na wybiegach razem prykają tyle dobrego
Miki jest kochanym pieszczochem i lubi wygodę nie będzie się dzielić apartamentem
Miki skończył 5 lat
Przyjęłyśmy z fenek, że to listopad co do dnia to dokładne nie wiadomo
Jak przyjechał do mnie po długim leczeniu to miał około 5 miesięcy, więc listopad najlepiej pasuje do niego
Przyjęłyśmy z fenek, że to listopad co do dnia to dokładne nie wiadomo
Jak przyjechał do mnie po długim leczeniu to miał około 5 miesięcy, więc listopad najlepiej pasuje do niego
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Pamiętam paskudę
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Jak się ma mój ulubieniec?
Teraz już dobrze
Miki miał bardzo luźne bobki jeżeli to co robił można nazwać bobkami, katastrofa trwała ponad tydzień
Przeszliśmy na ścisłą dietę miał suchą karmę i wodę + węgiel dla niego to była katastrofa brak jego frykasów
Teraz już zajada frykasy i głośno się upomina o nie, nadrabia zaległości potrafi przyjść do kuchni jak tylko usłyszy, że jest otwierana lodówka mimo że jego kochana cykoria leży na klatce, żeby była pod ręką jak głośno zaczyna się dopominać
Miki miał bardzo luźne bobki jeżeli to co robił można nazwać bobkami, katastrofa trwała ponad tydzień
Przeszliśmy na ścisłą dietę miał suchą karmę i wodę + węgiel dla niego to była katastrofa brak jego frykasów
Teraz już zajada frykasy i głośno się upomina o nie, nadrabia zaległości potrafi przyjść do kuchni jak tylko usłyszy, że jest otwierana lodówka mimo że jego kochana cykoria leży na klatce, żeby była pod ręką jak głośno zaczyna się dopominać
Pozdrawiamy Wszystkich i
Życzymy Spokojnych Świąt
Życzymy Spokojnych Świąt