Piątka z 13 września - w DT i niebawem w DS :-)
Moderatorzy: porcella, pucka69
Re: Dziesiątka z września - szukamy DT na 27.09
Jeśli moje domy się okażą pudłem, to kto te prosiaki zabiera?
chyba silje albo dr_granda, ale ja nie wiem
- dr_granda
- Miejscowość: Toruń
- Kontakt:
W takiej sytuacji ja wezmę je do siebie lub dostarczę silje Ale tak czy owak Odeta Ty możesz je odebrać jak przyjadą do Bydgoszczy?
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ustalcie między sobą - wszystko macie tak dogadane, że byłoby nietaktem się wtrącać
Odbiorę )dr_granda pisze:W takiej sytuacji ja wezmę je do siebie lub dostarczę silje Ale tak czy owak Odeta Ty możesz je odebrać jak przyjadą do Bydgoszczy?
szacunek za Wasze zaangażowanie i determinację. brawo!
Słuchajcie - na jednego chłopaka będzie dom - mam chętną, wpa chyba nie będzie konieczna bo Iza była kiedyś u tej Pani - adoptowała ze 2 lata temu świnkę, która niedawno zmarła.
Poza tym załatwiam jeszcze dom dla tych dwóch kawalerów. Generalnie to piątku, czyli odebrania świniaków, wszystko się wyklaruje!
Poza tym załatwiam jeszcze dom dla tych dwóch kawalerów. Generalnie to piątku, czyli odebrania świniaków, wszystko się wyklaruje!
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
To dobrze, a nawet świetnie!
Jednak - żeby nie było tak, że tylko osoby "wtajemniczone" albo z dobrą pamięcią będą wiedziały, co się stało ze świnkami - poprosimy Odetę o założenie im wątków, jeszcze z tydzień kwarantanny przed nimi, ok?
No i tak mi się wydaje, że nie będzie dobrze, jeśli któryś z laborantów pójdzie sam do DS - to są świnki bardzo towarzyskie.
Jednak - żeby nie było tak, że tylko osoby "wtajemniczone" albo z dobrą pamięcią będą wiedziały, co się stało ze świnkami - poprosimy Odetę o założenie im wątków, jeszcze z tydzień kwarantanny przed nimi, ok?
No i tak mi się wydaje, że nie będzie dobrze, jeśli któryś z laborantów pójdzie sam do DS - to są świnki bardzo towarzyskie.
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Ale jak- sam? Nie, no mam nadzieję że do kolegi pójdzie.
No bo w sensie, że parami, to będzie ciężko skoro ich jest trzech
No bo w sensie, że parami, to będzie ciężko skoro ich jest trzech
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT