ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

odeta89

Re: ★★★ Moi Showmani ★★★

Post autor: odeta89 »

tadammm - oto Karolek, ur. 27.11.13 - być może zostanie zaadoptowany przez moich rodziców wraz z Filipem od Dawenny
Obrazek

edit.
dziś Marek stracił welon na tyłku, bo jego ulubionym zajęciem jest siadanie dupskiem we własne siury.

poza tym prezent w szczególności dla fanclubu Zoltara - Cioci: Zagli, Dzimy i Dortezki :102:
Obrazek

i kilka zdjęć :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tango będzie miał sesje, jak się ogarnie, bo na razie jest zły na cały świat, a najbardziej chyba na siebie ;) chciałby do innych świń, no ale zachować się nie umie.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

odeta89 pisze: Obrazek
Jest i on :yahoo: :yahoo: :yahoo: !
Król kuwety :szczerbaty: ;)
Kuweta chyba wysprzątana do zdjęcia? Bo ANI JEDNEGO bobka nie dojrzałam :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
odeta89

No ba, kuweta świeżynka, model przetarty chusteczką.
Ale muszę zmartwić - coraz mniej czasu spędza w kuwecie, ukochał sobie apartament :102:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

odeta89 pisze: poza tym prezent w szczególności dla fanclubu Zoltara - Cioci: Zagli, Dzimy i Dortezki :102:
Obrazek
no wreszcie :yahoo: :yahoo:

jaki Karolek malutki i puchasty :love:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
odeta89

Oh Marek, Ty figlaro!
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Bobki w kuwecie!! Zoltar tam był :yahoo: :yahoo:
( :twisted: )
Marek, ślicznie grasz na prętach, aż usłyszałam ten dźwięk :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

jak Ci język pokazał :lol:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

odeta89 pisze:Oh Marek, Ty figlaro!
Mniej więcej tak pomyślałam, kiedy go zobaczyłam :D
meadow

Post autor: meadow »

odeta89 pisze:Bachus gwałcicielem :o :shock:
Wymagam reanimacji.
O ja cię :shock: nie spodziewałabym się tego, ale to z jedej strony nawet dobrze. :mrgreen: Hassan, z których Bachus ma zamieszkać, jest strasznie zboczony. Ostatnio poczuł zapach Nazira, którego zawsze molestował, do czasu, gdy Nazir miał dość i stał się agresywny, na mojej ręce i zaczął gruchać i kręcić tyłkiem do mnie. Próbował nawet wleźć mi na rękę :lol: Wreszcie zobaczy jak to jest :P Tylko, żeby agresji później nie było... Dowiem się dopiero w piątek po południu jak to będzie ;)
karolinaa

Post autor: karolinaa »

Bachus to tak cicha woda, ale do świnek po prostu się wyrywa... Co on mi urządzał za cyrki, żeby tylko dostać się do moich chłopaków...A przy nich to musiał pokazać, że też jest facetem, małym, ale jest!
Tymczasem Twist spokojnie spędza swoje ostatnie dni jako 100% facet... Jego świnki nie interesują. Nie reaguje na nie. Zajął lokum po małym, i wydziera się tylko na odgłos lodówki. Moje chłopaki przy nim to niejadki, on pochłania wszystko od razu... oj Kasiu drogo będzie Cię ten hotel kosztował ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „In Memoriam”