Zawartość kuwety czyli czym wykładać klatkę
Moderator: Pulpecja
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Zawartość kuwety czyli czym wykładać klatkę
Dokładnie. Tą kuwetę narożną ma w klatce (czyli w dużej kuwecieLena87 pisze:Chodzi właśnie o tą narożną kuwetę
 ) i tylko w nią robi.
 ) i tylko w nią robi.Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- 

Monique
Tak z ciekawości jakie macie te kuwety? Zastanawiałam się nad 26 x 35 x 17 cm http://www.zooplus.pl/customerpicturedi ... rzat/30595.) 
Nie za duża dla świnek? Gdyby tak moje się nauczyły...

- 

mamajasia30
te kuwete to wiesza sie na wierzch? na macie? czy pod matą się niby ukrywa?
Szarlotta też robi więcej w jednym rogu i kupiłam kuwetkę, ale niedużą..nie wiem czy nie za małą znowu

Szarlotta też robi więcej w jednym rogu i kupiłam kuwetkę, ale niedużą..nie wiem czy nie za małą znowu

- Skiti
- Miejscowość: Grudziądz
- Kontakt:
Pod matą nie. Normalnie kładzie się czy wiesza za kratki na matę, ale tak, żeby nie wisiała. W środek żwirek i już  Jak jeszcze nie potrafi korzystać z kuwetki, to dobrze jest wysprzątać klatkę, a w kuwetę wsypać trochę jej śmierdziuszków i bobków ze sprzątania, żeby czuła swój zapach.
 Jak jeszcze nie potrafi korzystać z kuwetki, to dobrze jest wysprzątać klatkę, a w kuwetę wsypać trochę jej śmierdziuszków i bobków ze sprzątania, żeby czuła swój zapach.
Czy za mała? Świniak musi do niej wejść i móc się obrócić.

Jak jeszcze nie potrafi korzystać z kuwetki, to dobrze jest wysprzątać klatkę, a w kuwetę wsypać trochę jej śmierdziuszków i bobków ze sprzątania, żeby czuła swój zapach.
 Jak jeszcze nie potrafi korzystać z kuwetki, to dobrze jest wysprzątać klatkę, a w kuwetę wsypać trochę jej śmierdziuszków i bobków ze sprzątania, żeby czuła swój zapach.Czy za mała? Świniak musi do niej wejść i móc się obrócić.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ja dodatkowo wycinam kawałek maty i wkładam do kuwety, łatwiej się sprząta boby, żwirek jest tak chłonnych że 2-3dni jest ok

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- 

mamajasia30
o żesz... no to kupiłam chyba jako karmnik a nie kuwetę blahahah
myślałam że jak wchodzi do swojej miski i sika w nią to taka nieduża kuwetka wystarczy 

no nic, wykorzystamy do czegoś innego trzeba tylko pomyśleć a kuwetę kupić większą
  trzeba tylko pomyśleć a kuwetę kupić większą

myślałam że jak wchodzi do swojej miski i sika w nią to taka nieduża kuwetka wystarczy

no nic, wykorzystamy do czegoś innego
 trzeba tylko pomyśleć a kuwetę kupić większą
  trzeba tylko pomyśleć a kuwetę kupić większą- Skiti
- Miejscowość: Grudziądz
- Kontakt:
Nie no spróbuj z tą kuwetą. Może na razie starczy.

- 

anuleczka
Jak najbardziej taka kuweta jest dobra .Przyznam się,że bardziej sprawdza się przy dużym samcu bo wskakuje do niej bez problemu a przy małej samiczce rasy skinny jest za wysoka i musiałam rant kuwety obszyć np kawałkiem maty bo za delikatna .Są też kuwetki firmy ferplast i maja ranty zaokrągloneMonique pisze:Tak z ciekawości jakie macie te kuwety? Zastanawiałam się nad 26 x 35 x 17 cm http://www.zooplus.pl/customerpicturedi ... rzat/30595.)

- 

Monique
To może akurat u mnie się sprawdzi.   Na pewno przetestuję w swoim czasie! Oby tak stał się cud...
 Na pewno przetestuję w swoim czasie! Oby tak stał się cud...   Dzięki !
  Dzięki !  

Na pewno przetestuję w swoim czasie! Oby tak stał się cud...
 Na pewno przetestuję w swoim czasie! Oby tak stał się cud...   Dzięki !
  Dzięki !