Pysio - przemiły senior szuka kolegi w podobnym wieku [W-WA]
Moderator: pastuszek
-
- Miejscowość: Białystok
- Kontakt:
Re: Pysio - przemiły senior szuka kolegi w podobnym wieku :)
Jak miewa się Pysiulek ? 

Pysio jest przeuroczy <3 chciałabym go adoptować, jeśli byłaby taka okazja to pojechałabym po niego osobiście
Myślę, że doskonale dogada się z Włochakiem, który ma już prawie 7 lat. Moja świnka jest trochę samotna, ponieważ niedawno zmarł jego młodszy (o 3 lata) kolega.
Mam nadzieje, że jest jeszcze możliwość jego zaadoptowania. Miałabym wtedy mały kub seniora
Myślę, że doskonale dogada się z Włochakiem, który ma już prawie 7 lat. Moja świnka jest trochę samotna, ponieważ niedawno zmarł jego młodszy (o 3 lata) kolega.
Mam nadzieje, że jest jeszcze możliwość jego zaadoptowania. Miałabym wtedy mały kub seniora

- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Pumka napisz prywatną wiadomość do DankaPawlakPumka11 pisze:Pysio jest przeuroczy <3 chciałabym go adoptować, jeśli byłaby taka okazja to pojechałabym po niego osobiście

Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka 

-
- Miejscowość: Białystok
- Kontakt:
Napisałam maila do p. Danki o zainteresowaniu Pysiem. Może informacja z kilku stron szybciej dotrze.
Pysiulek kochany
ma szanse na stały domek i kolegusia ! Tak się cieszę !
Pysiulek kochany

Napisałam już na PW i nie mogę się doczekać odpowiedzi. Pysiaczek się ucieszy 

Dzień dobry,
Wczoraj lub dzisiaj w nocy wysłałam Pani odpowiedź.
Pozdrawiam Danuta
Wczoraj lub dzisiaj w nocy wysłałam Pani odpowiedź.
Pozdrawiam Danuta
Mam dobre wieści: szykuje się miły domek dla mojego kochanego Pysia!
Przyszły domek jest z Warszawy - jak Pysio. W pakiecie z domkiem jest 7 letni kolega - zobaczymy co z tego wyniknie!
Rozmowa odbędzie się za jakiś tydzień, a jeśli wszystko będzie dobrze mój staruszek niebawem zamieszka z Sherlockiem.
Przyszły domek jest z Warszawy - jak Pysio. W pakiecie z domkiem jest 7 letni kolega - zobaczymy co z tego wyniknie!
Rozmowa odbędzie się za jakiś tydzień, a jeśli wszystko będzie dobrze mój staruszek niebawem zamieszka z Sherlockiem.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Re: Pysio - przemiły senior szuka kolegi w podobnym wieku [W
Proszę o uzupełnienie numeru adopcyjnego świnki 

- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
No i co wynikło?
Bo podobno Pani Monika pisała do Ciebie w sprawie adopcji Pysia i nie otrzymała odpowiedzi.
Bo podobno Pani Monika pisała do Ciebie w sprawie adopcji Pysia i nie otrzymała odpowiedzi.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Rozumiem że on u Ciebie zostaje?
Danusiu?
Danusiu?