Świnkowy zawrót głowy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Afi

Re: Świnkowy zawrót głowy

Post autor: Afi »

Karmel Karmelito :)
Obrazek

Best Friends!
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Jaka fajna miska :102:
Karmę zawsze możesz komuś odsprzedać a później kupować mniejsze worki. Ładnie jedzą Naturę? Ja wieki temu kupowałam ale połowę wywalałam bo nie smakowała prosiakom i teraz kupuję tylko w formie granulatu (trovet ze względu na zęby i brit).
Człowiek by chciał żeby świnie żyły w przyjaźni i zgodzie a te zawsze coś muszą po swojemu wykombinować :roll: Pewnie z dołączeniem czwartej będzie mniejszy problem niż masz teraz bo tak to z reguły wygląda ;) Czym większe stado tym łatwiejsze łączenie (w teorii) :lol:

Pokaż fotki swoich pozostałych domowników :102:
Obrazek
Afi

martuś pisze:Jaka fajna miska :102:
Karmę zawsze możesz komuś odsprzedać a później kupować mniejsze worki. Ładnie jedzą Naturę? Ja wieki temu kupowałam ale połowę wywalałam bo nie smakowała prosiakom i teraz kupuję tylko w formie granulatu (trovet ze względu na zęby i brit).
Człowiek by chciał żeby świnie żyły w przyjaźni i zgodzie a te zawsze coś muszą po swojemu wykombinować :roll: Pewnie z dołączeniem czwartej będzie mniejszy problem niż masz teraz bo tak to z reguły wygląda ;) Czym większe stado tym łatwiejsze łączenie (w teorii) :lol:

Pokaż fotki swoich pozostałych domowników :102:
Tak, naturę jedzą chętnie, nawet chętniej niż CC, jednak zobaczymy jak pójdzie im z tymi dużymi granulkami.

Hi hi! A czwarta świneczka się właśnie adaptuje. Wkrótce podzielę się zdjęciami.

Tymczasem psia część naszej rodziny:

Królowa Sunday
Obrazek

ADHD Loki
Obrazek

Mruczka Molly
Obrazek

Śpiąca ferajna
Obrazek

i wybuchnięta poduszka...
Obrazek
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Jakie piękne psiaki. Widać po nich po prostu, że są szczęśliwe. Zawsze się zachwycam, jak widzę, że jest w domu przestrzeń dla zwierzaków, a już ogród to w ogóle. Wychowałam się w dużym segmencie z małym ogródkiem z kupą zwierząt różnego rodzaju, teraz mieszkamy w bloku, też z kupą zwierząt i jest super, ale miejsca mniej, i dla psa i dla świń, bo jeszcze księgozbiór i ludzie....

Pamiętam jak łączyłam Wiedźmina z dwoma, też początkowo były biegi, turkoty i głównie próby ustalenie, kto dowodzi. W ogóle kastraty czują wszak miętę do bab jak nie wiem, więc potrafią molestować nieźle. Ale to w gruncie rzeczy przyczynia się do dobrostanu stada, jest ruch w interesie, jest jak rozładować emocje. Trzecie samica to rewelacyjny pomysł, tak miałam dłuższy czas i bardzo sobie chwaliłam. I rzeczywiście łącznie jest zupełnie inne, jak nowa wchodzi w stado.
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Afi pisze: i wybuchnięta poduszka...
Obrazek
Sunday udaje, że jej tu nie ma. Loki "poduszka? jaka poduszka?" Molly "fajnie było! masz jeszcze poduszki?" :szczerbaty:
Obrazek
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

:rotfl: :laugh:
Afi

:laugh: dokladnie tak!
Kocham je calym sercem! Moje lobuzy najukochansze! :love:
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

"Poduszka" jest super :laugh:
W ogóle zwierzyniec świetny :love:
Co do CN wydaje mi się, że w tych dużych workach jest więcej śmieci.
Obrazek
Afi

Łączenie uznaję za udane.
Poszło całkiem gładko, chociaż Florka pilnuje trzeciej pozycji i potrafi sprzedać małej dziobaka. Jednak nie jest to groźne, w moim odczuciu, a mała jest bardzo sprytna i odważna. Świetnie sobie radzi.
Witaj Dafi! :buzki:

Lepszego zdjęcia nie mam, bo świńskie dziecie nie usiedzi w miejscu i zwiewa przed moim obiektywem :lol:

Obrazek

Ps. Klatka, póki co, słabo wyposażona, bo wolę nie ryzykować kolejnej wojny o hamaczek... W weekend robimy nową większą hawirę :D
Afi

urszula1108 pisze:"Poduszka" jest super :laugh:
W ogóle zwierzyniec świetny :love:
Co do CN wydaje mi się, że w tych dużych workach jest więcej śmieci.
Dzieki. Zobacze co z ta CN. Wyglada ok, oprocz tych wiekszych granulek. Poki co jedza, ale pewnie nie obedzie sie bez rozdania czesci...
Jak se wymyslilam, ze bedzie ekonomiczniej, to se teraz zaoszczedze ;) :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”