Karmel Karmelito
Best Friends!
Świnkowy zawrót głowy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Świnkowy zawrót głowy
Jaka fajna miska
Karmę zawsze możesz komuś odsprzedać a później kupować mniejsze worki. Ładnie jedzą Naturę? Ja wieki temu kupowałam ale połowę wywalałam bo nie smakowała prosiakom i teraz kupuję tylko w formie granulatu (trovet ze względu na zęby i brit).
Człowiek by chciał żeby świnie żyły w przyjaźni i zgodzie a te zawsze coś muszą po swojemu wykombinować Pewnie z dołączeniem czwartej będzie mniejszy problem niż masz teraz bo tak to z reguły wygląda Czym większe stado tym łatwiejsze łączenie (w teorii)
Pokaż fotki swoich pozostałych domowników
Karmę zawsze możesz komuś odsprzedać a później kupować mniejsze worki. Ładnie jedzą Naturę? Ja wieki temu kupowałam ale połowę wywalałam bo nie smakowała prosiakom i teraz kupuję tylko w formie granulatu (trovet ze względu na zęby i brit).
Człowiek by chciał żeby świnie żyły w przyjaźni i zgodzie a te zawsze coś muszą po swojemu wykombinować Pewnie z dołączeniem czwartej będzie mniejszy problem niż masz teraz bo tak to z reguły wygląda Czym większe stado tym łatwiejsze łączenie (w teorii)
Tak, naturę jedzą chętnie, nawet chętniej niż CC, jednak zobaczymy jak pójdzie im z tymi dużymi granulkami.martuś pisze:Jaka fajna miska
Hi hi! A czwarta świneczka się właśnie adaptuje. Wkrótce podzielę się zdjęciami.
Tymczasem psia część naszej rodziny:
Królowa Sunday
ADHD Loki
Mruczka Molly
Śpiąca ferajna
i wybuchnięta poduszka...
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Jakie piękne psiaki. Widać po nich po prostu, że są szczęśliwe. Zawsze się zachwycam, jak widzę, że jest w domu przestrzeń dla zwierzaków, a już ogród to w ogóle. Wychowałam się w dużym segmencie z małym ogródkiem z kupą zwierząt różnego rodzaju, teraz mieszkamy w bloku, też z kupą zwierząt i jest super, ale miejsca mniej, i dla psa i dla świń, bo jeszcze księgozbiór i ludzie....
Pamiętam jak łączyłam Wiedźmina z dwoma, też początkowo były biegi, turkoty i głównie próby ustalenie, kto dowodzi. W ogóle kastraty czują wszak miętę do bab jak nie wiem, więc potrafią molestować nieźle. Ale to w gruncie rzeczy przyczynia się do dobrostanu stada, jest ruch w interesie, jest jak rozładować emocje. Trzecie samica to rewelacyjny pomysł, tak miałam dłuższy czas i bardzo sobie chwaliłam. I rzeczywiście łącznie jest zupełnie inne, jak nowa wchodzi w stado.
Pamiętam jak łączyłam Wiedźmina z dwoma, też początkowo były biegi, turkoty i głównie próby ustalenie, kto dowodzi. W ogóle kastraty czują wszak miętę do bab jak nie wiem, więc potrafią molestować nieźle. Ale to w gruncie rzeczy przyczynia się do dobrostanu stada, jest ruch w interesie, jest jak rozładować emocje. Trzecie samica to rewelacyjny pomysł, tak miałam dłuższy czas i bardzo sobie chwaliłam. I rzeczywiście łącznie jest zupełnie inne, jak nowa wchodzi w stado.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
dokladnie tak!
Kocham je calym sercem! Moje lobuzy najukochansze!
Kocham je calym sercem! Moje lobuzy najukochansze!
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
"Poduszka" jest super
W ogóle zwierzyniec świetny
Co do CN wydaje mi się, że w tych dużych workach jest więcej śmieci.
Łączenie uznaję za udane.
Poszło całkiem gładko, chociaż Florka pilnuje trzeciej pozycji i potrafi sprzedać małej dziobaka. Jednak nie jest to groźne, w moim odczuciu, a mała jest bardzo sprytna i odważna. Świetnie sobie radzi.
Witaj Dafi!
Lepszego zdjęcia nie mam, bo świńskie dziecie nie usiedzi w miejscu i zwiewa przed moim obiektywem
Ps. Klatka, póki co, słabo wyposażona, bo wolę nie ryzykować kolejnej wojny o hamaczek... W weekend robimy nową większą hawirę
Poszło całkiem gładko, chociaż Florka pilnuje trzeciej pozycji i potrafi sprzedać małej dziobaka. Jednak nie jest to groźne, w moim odczuciu, a mała jest bardzo sprytna i odważna. Świetnie sobie radzi.
Witaj Dafi!
Lepszego zdjęcia nie mam, bo świńskie dziecie nie usiedzi w miejscu i zwiewa przed moim obiektywem
Ps. Klatka, póki co, słabo wyposażona, bo wolę nie ryzykować kolejnej wojny o hamaczek... W weekend robimy nową większą hawirę
Dzieki. Zobacze co z ta CN. Wyglada ok, oprocz tych wiekszych granulek. Poki co jedza, ale pewnie nie obedzie sie bez rozdania czesci...urszula1108 pisze:"Poduszka" jest super
Jak se wymyslilam, ze bedzie ekonomiczniej, to se teraz zaoszczedze