Niedziela 15.09 aż TRZY imprezy! Szukamy ludzi!
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
- Elurin
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Niedziela 15.09 aż TRZY imprezy! Szukamy ludzi!
OK, to będę z nimi na Krakowskim. Potrzebne będzie miejsce na stole, 75x50cm.
Peu importe notre âge
On est tous écoliers
Il faut tourner des pages
Réapprendre à voler
Par Lynda Lemay
On est tous écoliers
Il faut tourner des pages
Réapprendre à voler
Par Lynda Lemay
Grafik!

Zielony kolor bezpieczny, pomarańczowy przydałaby się pomoc. Czerwony - bardzo prosimy o wsparcie!
Mam też problem z transportem z Bielan wieczorem koło 18-19 na Bemowo. Może ktoś mógłby pomóc?
Zielony kolor bezpieczny, pomarańczowy przydałaby się pomoc. Czerwony - bardzo prosimy o wsparcie!
Mam też problem z transportem z Bielan wieczorem koło 18-19 na Bemowo. Może ktoś mógłby pomóc?
Bielany zajaśnią kolejnym kolorkiem forumowym - naszą silną dwuosobową ekipę od ok.14 zasili sama pani administrator czyli guitargirl!
Uratowani

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Jak było? Jak się udało?
Myślę, że bardzo fajnie
Sempre wykazała się niesamowitym podejściem do dzieci i zagadywała jak nikt!
Dawenna pilnowała porządku i poukładała wszystkie materiały, tak żeby pudełka już nie rozpadły się. (co miało miejsce na początku). Pomagał jej dzielnie brat
Guitargirl straszyła banem każdego kto nie będzie pomagał
a poważnie, to pomagała i jak poszłam to została jeszcze z paniami.
Elurin przywiózł nam wszystko ładnie na czas, niestety nie chciał z nami zostać
Mamę Sel miałam też okazję poznać wychodząc - bardzo mi było miło!
A ja robiłam pozytywny PR i uprosiłam Pannę FF o info na FB, że jesteśmy.
W skrócie było tak:

Sempre wykazała się niesamowitym podejściem do dzieci i zagadywała jak nikt!
Dawenna pilnowała porządku i poukładała wszystkie materiały, tak żeby pudełka już nie rozpadły się. (co miało miejsce na początku). Pomagał jej dzielnie brat

Guitargirl straszyła banem każdego kto nie będzie pomagał

Elurin przywiózł nam wszystko ładnie na czas, niestety nie chciał z nami zostać

Mamę Sel miałam też okazję poznać wychodząc - bardzo mi było miło!

A ja robiłam pozytywny PR i uprosiłam Pannę FF o info na FB, że jesteśmy.
W skrócie było tak:

Wszystkim baaardzo dziękuję za udział i zaangażowanie w aż tyle festynów! Słuchajcie udało nam się obsłużyć TRZY imprezy w jednym czasie. WIELKI SZACUN DLA WSZYSTKICH!
Na Krakowskim Przedmieściu niestety nie mogliśmy sprzedawać naszych gadżetów i zbierać datków, ale świnki Rudy i Czarny dzielnie przyciągały uwagę przechodniów. Dwie osoby zapewniały, że się odezwą i staną się DT! Dwie inne poważnie zastanawiały się nad adopcją. Zobaczymy co z tego wyjdzie. W każdym razie bardzo dziękuję za pomoc w transporcie, siedzeniu na stoisku i "użyczeniu" swoich tymczasowi Elurinowi oraz Gosławie za dzielne rozdawanie ulotek i "kręcenie makaronu na uszy"
Bardzo też dziękuję dziewczynom na drugim festynie na Bielanach. (Oczywiście Elurinowi również za transport i pomoc w rozłożeniu stoiska
Dawennie, zagli, sempre i guitargirl - super dziewczyny, że znalazłyście trochę czasu, aby wesprzeć SPŚM swoim czasem! Tutaj udało nam się zebrać 207.00 zł! Dziękuję też Iwonie z SPK za przewiezienie naszych rzeczy, ponieważ inaczej musiałabym wziąć taksówkę i byłoby mniej kasy dla świnek. Wielkie dzięki moi drodzy!
I oczywiście wielki sukces na imprezie typowo zwierzęcej na Ursynowie, też się cieszę, że tyle się tam działo! Tutaj możecie poczytać więcej o imprezie: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=74&t=835 Tam SPŚM udało się zebrać aż 462, 79 zł! Bardzo dziękuję pucce za to, że tak świetnie zajęła się organizacją wszystkiego związanego z tym festynem
Zdjęcia wkrótce.
Na Krakowskim Przedmieściu niestety nie mogliśmy sprzedawać naszych gadżetów i zbierać datków, ale świnki Rudy i Czarny dzielnie przyciągały uwagę przechodniów. Dwie osoby zapewniały, że się odezwą i staną się DT! Dwie inne poważnie zastanawiały się nad adopcją. Zobaczymy co z tego wyjdzie. W każdym razie bardzo dziękuję za pomoc w transporcie, siedzeniu na stoisku i "użyczeniu" swoich tymczasowi Elurinowi oraz Gosławie za dzielne rozdawanie ulotek i "kręcenie makaronu na uszy"

Bardzo też dziękuję dziewczynom na drugim festynie na Bielanach. (Oczywiście Elurinowi również za transport i pomoc w rozłożeniu stoiska

I oczywiście wielki sukces na imprezie typowo zwierzęcej na Ursynowie, też się cieszę, że tyle się tam działo! Tutaj możecie poczytać więcej o imprezie: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=74&t=835 Tam SPŚM udało się zebrać aż 462, 79 zł! Bardzo dziękuję pucce za to, że tak świetnie zajęła się organizacją wszystkiego związanego z tym festynem

Zdjęcia wkrótce.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
No i w tym samym czasie Wrocław!
Jesteśmy świetni! Jesteśmy świetni! jesteśmy świetni!

Jesteśmy świetni! Jesteśmy świetni! jesteśmy świetni!

Rozumiem, że zgłaszasz się na ochotnika do bycia koordynatorem?zagli pisze:To kiedy następna imprezka?

Wolę zamknąć ten sezon festynów w tym roku... ledwo zipię. Co tydzień jakiś festyn, a dzisiaj aż dwa obsłużyłam o_O