Uściskaj Zosię i Gagę. Pozdrawiam Was serdecznie
Re: ♥Zosia i Gaga♥
Moderator: pastuszek
-
Yvon
Re: ♥Zosia i Gaga♥ zdjęcia
Radosnych Świąt, meiss
-
meiss
Dawno mnie nie było
, ale praca i remont pochłaniają większość czasu, pozostaje jedynie na sen...
Dziewczynki sprawiają nam wiele radości. Mam nadzieję, że jak skończę remont to będę miała więcej czasu na przebywanie tutaj ^^
Klusku dostały nową kuwetkę, w której obie się zmieszczą. Gaga w większości przypadków kuma o co chodzi, ale czasami wysoki próg blokuje ją przy cofaniu kuperka i siusia przed xD. Zosię też częściej tam widać, więc może nauczą się całkowicie z niej korzystać.
Zwiedzanie nowego nabytku, oczywiście trzeba było go najpierw spróbować xD

Dziewczynki sprawiają nam wiele radości. Mam nadzieję, że jak skończę remont to będę miała więcej czasu na przebywanie tutaj ^^
Klusku dostały nową kuwetkę, w której obie się zmieszczą. Gaga w większości przypadków kuma o co chodzi, ale czasami wysoki próg blokuje ją przy cofaniu kuperka i siusia przed xD. Zosię też częściej tam widać, więc może nauczą się całkowicie z niej korzystać.
Zwiedzanie nowego nabytku, oczywiście trzeba było go najpierw spróbować xD

-
Chmurek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Nawet najlepszym świnkom pewnie też się zdarza. Są na dobrej drodze że będą trafiać na 100%meiss pisze:. Gaga w większości przypadków kuma o co chodzi, ale czasami wysoki próg blokuje ją przy cofaniu kuperka i siusia przed xD.
Śliczne te Twoje prośki. Jestem zauroczona
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
-
meiss
Oj ja też jestem nimi zauroczona ^^
Więcej bobków w kuwetce, mniej do sprzątania dla mnie, hihi
Na leżakowaniu w łóżku wywalają już nóżki i zasypiają wtulone do mnie. Gaga śmieszna jest, najlepiej jej sie drzemie gdy podpiera o coś główkę. O moją rękę, kawałek kocyka albo o kuwetę (gdy ma ochotę w niej spać), haha.
Więcej bobków w kuwetce, mniej do sprzątania dla mnie, hihi
Na leżakowaniu w łóżku wywalają już nóżki i zasypiają wtulone do mnie. Gaga śmieszna jest, najlepiej jej sie drzemie gdy podpiera o coś główkę. O moją rękę, kawałek kocyka albo o kuwetę (gdy ma ochotę w niej spać), haha.
-
JaAnia
Trzymam
za dziewczyny. Czy to jest mama i córka? Bo z tego co się orientuję to u mnie jest Wasza rodzina (tzn świnki są z tego samego miejsca). Mój DJ jest bratem, albo tatusiem jednej ze świnek. 
-
meiss
Zosia to mama, a Gaga córka. DJ jakby nie patrzeć całkiem do Gaguli podobny
Dzisiaj przygrzało to świniaki poszły na wypas ^^, Duzi mieli grilla

Poobżerały się i wyczaiły norkę

Dzisiaj przygrzało to świniaki poszły na wypas ^^, Duzi mieli grilla

Poobżerały się i wyczaiły norkę

-
katiusha
Ale ja bym chciała moje pipki tak na trawing wypuścić... 
-
meiss
Oj, ogródek to bardzo dobra rzecz.
Dziewczyny chyba mają jakiś lęk przestrzenny, bo ciągle szukały czegoś do schowania i zatrzymywały się czasem na jedzenie. Moja poprzednia świnka często latała po trawniku, pewnego razu mama go pilnowała, a Henryś uciekł podżerać truskawki i chwilę musiałą go szukać, haha.
Dziewczyny chyba mają jakiś lęk przestrzenny, bo ciągle szukały czegoś do schowania i zatrzymywały się czasem na jedzenie. Moja poprzednia świnka często latała po trawniku, pewnego razu mama go pilnowała, a Henryś uciekł podżerać truskawki i chwilę musiałą go szukać, haha.
-
JaAnia
Rodziny się nie wybiera. hmm. U mnie teraz też jest mama i córka - mama: gładki tricolorek - córka: poczochrana rozetka.
od Dj