Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Bunia i Majka - wiecznie głodne świniaki
To teraz jak sie juz wyjasnilo, ze to zluszczona skora bo mozesz odetchnac z ulga i wstawic wiecej fot
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Z lekkim poślizgiem ale są:
Jestem gruba i piękna:
Majka testuje karmę JR Farm Witamina C, ale bez szału. Będę musiała dawać ją oddzielnie tak żeby nie miały wyboru. Jak mają to te chrupki wywalają z miski a jedzą Vitakraftowe.
Spadówka, teraz ja testuję:
ieeeeee, może być ostatecznie:
Jestem gruba i piękna:
Majka testuje karmę JR Farm Witamina C, ale bez szału. Będę musiała dawać ją oddzielnie tak żeby nie miały wyboru. Jak mają to te chrupki wywalają z miski a jedzą Vitakraftowe.
Spadówka, teraz ja testuję:
ieeeeee, może być ostatecznie:
Sliczne świnki potrafią być wybredne moja Lusia nie jest lepsza
Moje swinie tez maja ta karme i bardzo ja lubia. Daje im jeszcze nuggetsy zeby mialy wybor.
Grube jest sliczne (tyczy sie swinek )
Grube jest sliczne (tyczy sie swinek )
- joanna ch
- Kontakt:
Dzięki
Wbrew pozorom, na tym zdjęciu jest świniak:
Odkryli mnie!
Skończyły mi się trociny więc żeby nie było twardo na tym drewnianym pelecie, dałam siano. Szaleństwo - Majka ryje nosem i się zakopuje, Bunia się wyciąga z łapkami do przodu
Wbrew pozorom, na tym zdjęciu jest świniak:
Odkryli mnie!
Skończyły mi się trociny więc żeby nie było twardo na tym drewnianym pelecie, dałam siano. Szaleństwo - Majka ryje nosem i się zakopuje, Bunia się wyciąga z łapkami do przodu
Chyba wszystkie swinki lubia szalenstwo w sianku
MOim swiniakom daje drybedy ale pomimo to rzuce im stog siana od czasu do czasu i pozwole na siankowe szalenstwo. Potem siano wala mi sie po calym mieszkaniu ale ile zabawy swinki przy tym maja.
MOim swiniakom daje drybedy ale pomimo to rzuce im stog siana od czasu do czasu i pozwole na siankowe szalenstwo. Potem siano wala mi sie po calym mieszkaniu ale ile zabawy swinki przy tym maja.
- joanna ch
- Kontakt:
No dla mnie to właśnie odkrycie - nie wiedziałam że tyle z tego będzie radochy
Jak juz kupisz te trociny to w jednym kaciku wrzuc im wiecej siana. Daj do pasnika tez bo to sianko zadeptaja I zasikaja ale przynajmniej beda mialy zabawe przy tym. Na samym sianku tez nie powinny byc bo sianko nie wchlania siuskow I bedziesz miala swinki mokre I smierdzace. A po dluzszym czasie moga miec jakies odparzenia I problem ze skora albo I gorsze. No ale od czasu do czasu nic im sie nie stanie.
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
U mnie nie zdążą nawet zasikać bo znika natychmiast. Zabawa w sianie to coś co świnie lubią najbardziej. Uszaki robią dokładnie to samo. Nie wiem czy mi się wydaje, czy one coraz piękniejsze się robią
Widzę że zabawa w sianie udana ja Lusi daje sianko do kulki