też zaczynałam od szycia hamaczka
Fajne chłopaki, super, że domiszcze znaleźli
Bidon i Wentyl do adopcji [Kraków] - w DS :)
Moderator: silje
-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Re: Bidon i Wentyl do adopcji [Kraków] - rezerwacja
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Fimbria, Nikita, Baltazar i Don Pedro
DT: Fimbria, Nikita, Baltazar i Don Pedro
Tez się cieszymy, że chłopcy będą mieli taki wspaniały domek - a jeszcze dodamy, że nie każdy ma swoją Dużą, która pięknie śpiewa , więc chłopaki kołysanki do snu mają murowane
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Chłopaki nawet pewnie nie wiedzą, jak dużo mają szczęścia. Kiepski start, ale teraz już wszystko będzie super
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +18 w DT
Hehe dziękuje za mile slowa. Będą albo kołysanki albo bede przygrywać na pianinie do snu
Dziś wielki dzień Bidona i Wentyla. Jadą do swojego domu stałego Pakujemy wyprawkę.
Chłopaki wreszcie u mnie w swoim nowym domku, trochę wystraszeni ale juz nie długo Dziekujemy jeszcze raz za wyprawke Pani opiekunce!! Bardzo sie cieszę !!
Mam nadzieję, że wieczorem i w nocy byli grzeczni, bo wiórka już zdążyli rozsypać Trudno, sami sobie będą winni, kiedy zamiast wieczornych kołysanek będą słyszeć szur szur miotłyIcia25 pisze: Chłopaki wreszcie u mnie w swoim nowym domku, trochę wystraszeni ale juz nie długo Dziekujemy jeszcze raz za wyprawke Pani opiekunce!! Bardzo sie cieszę !!
Wątek można przenieść do działu Uratowane.
Kolejne szczęśliwe świnki mają swój dom!!!!
W nocy grzecznie ale slyszalam ze jeden drogiego ustawial ,slyszalam bieganie i szczekanie zębami. Są na razie ciężko wystraszone .