Hotelikowanie świnek

Potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj!

Moderator: pastuszek

DaeSan99

Re: Hotelikowanie świnek

Post autor: DaeSan99 »

NataliaM pisze:
DaeSan99 pisze:PSZCZYNA, śląsk
Witam, oferuje hotelowanie u mnie świniaków w domku. (przyjmujemy do siebie również psiaki, kociaki i inne gryzonie)
Doświadczenie z: Świnkami, Chomikami, Jeżami Pigmejskimi, Psami, Kotami. Wolontariat + Dom tymczasowy (od czasu do czasu).
Serdecznie zapraszam :) kontakt: 732588882
Cześć, mogę zapytać o cenę?
Dziękuję)
Cena jest symboliczna (może być to 10 zł za tydzien jesli prosiaki są w jednej klatce lub jakieś przysmaki dla moich prosiaków, a nawet rzeczy dla psiaków ze schroniska) wszystko jest do dogadania. :) Proszę pisać tutaj lub dzwonić :D
DaeSan99

Post autor: DaeSan99 »

Agania pisze:Witam

Szukam osoby z Bielska-Białej i okolic, która zaaopiekowałaby się moją świnką morską rasy US teddy w terminie 25-31 maja za opłatą. Świnka niestety cierpi na przewlekłe zapalenia pęcherza więc może być konieczność nagłego zabrania jej do weterynarza (oby nie), dlatego szukam odpowiedzialnej osoby, która potrafi w razie czego podać lek. Świnkę przywiozę z klatką i akcesoriami oraz pożywieniem.

Pozdrawiam
Ostatecznie mogłabym się podjąć opieki nad świnką tylko w gre wchodzi dojazd do okolic Pszczyny. Świetnia panią weterynarz mam w Rybniku i w razie problemów (odpukać w nie malowane) będę mogła ją tam zabrać. Jeśli będzie chciała Pani dopytać o szczegóły to prosze pisać na priv. (Forum) lub dzwonić 732588882 :)
kartolina

Post autor: kartolina »

Warszawa. Szukam opieki dla moich 2 chłopaków na 29 kwietnia-7 maja. Zwykle pomagała rodzina, ale teraz wyjeżdżamy wszyscy razem.
dudek

Post autor: dudek »

Dam opiekę :
Hotelikuje świnki morskie z Poznania. Chętnych zapraszam do kontaktu : dudekdominika@gmail.com
Monika966

Post autor: Monika966 »

Dam opiekę dla dowolnej liczby świnek, jeśli przywieziecie mi klatkę, karmę, siano itd, rzadko gdzieś wyjeżdzam także mam czas. :) OPOLE , woj. opolskie. Piszcie do mnie na email najlepiej monikaa966@gmail.com
Matmar Space

Poszukuję opieki na 2 tygodnie do świnki morskiej!

Post autor: Matmar Space »

Mam chorą świnkę morską, która sama nie je i trzeba ją karmić doustnie strzykawką. Wyjeżdżamy na 2 tygodnie na wakacje i szukamy kogoś, kto mógłby się nią zająć na ten czas. Świnka ma zwichnięty staw skroniowo-żuchwowy i należy ją karmić 4 razy dziennie po 25-30 strzykawek insulinowych oraz poić wodą (około 7 strzykawek insulinowych podczas jednego posiłku - może być po posiłku). My wyjeżdżamy na wakacje 21.06 - 04.07. Świniaczka nazywa się Trixie.

Gdyby ktoś zechciał pomóc, bylibyśmy bardzo wdzięczni! :D

Telefon kontaktowy: 785 877 230
Gabi
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: Gabi »

Witam serdecznie

poszukuję osoby chętne do opieki nad moimi dwoma prosiaczkami samczykami w okresie urlopu 12-22 sierpnia 2017.

Mieszkam w Łodzi więc lokalizacja Łódź/okolice.

Oczywiście odpłatnie.

W razie potrzeby również mogę odwdzięczyć się opieką w innym terminie.

Bardzo proszę o kontakt jeśli ktoś może pomów.

Pozdrawiam
Olga

Post autor: Olga »

Szukam opieki dla dwóch panienek w terminie 12-20.08 we Wrocławiu. Może być odpłatnie lub za opiekę w innym terminie (poza terminem 20.07-05.08).
niuska31

Post autor: niuska31 »

Witam czy ktos mógłby zaopiekowac sie moimi prosiakami w terminie od 13 sierpnia na 3-4 dni. Mam dwóch chłopców fajne chłopaki nie choruja :) Jestem z Kołobrzegu :)
madziamaria@vp.pl

Post autor: madziamaria@vp.pl »

Dzień dobry, ja mogę pomóc. Jestem z Sianożęt :). Sama mam dwóch chłopaków.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomóżmy sobie nawzajem”