Kazia vel Kiki [Poznań] rezerwacja dla Skiti :)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

LittleDarkAngel

Re: Kazia vel Kiki [Poznań] szuka DT a najlepiej od razu DS

Post autor: LittleDarkAngel »

Właściwie nawet nie wiem czemu go usunęłam... Może dlatego i tak na razie nie będę w stanie przyjąć żadnej świnki, a jak będę to na pewno się zgłoszę po jakąś na stronie. Co do kotów to jeden z nich od małego miał styczność z gryzoniami i na początku wręcz spał przy klatce. Chomik jednak nic sobie z tego nie robił, a po pewnym czasie zaczęli się witać noskami. Od pół roku kotu całkowicie przeszło zainteresowanie zwierzakiem, a sam woli spędzać czas na podwórzu. Drugi kot niestety padł ofiarą wypadku i z nieznanych przyczyn wylądował w rowie i został znaleziony przez naszego dziadka. Okazało się, że czucie z tylnych kończyn go opuściło, ale już wraca do zdrowia i sam znajdowałby się piętro pod zwierzakiem nie mając do niego dostępu. Pokój podczas mojej nieobecności jest zamykany, więc bez mojej zgody żaden kot by tam nie przebywał.
Farizah

Post autor: Farizah »

Co z Kiki? Ja mam dwie Panny, czekam na odpowiedź w sprawie WPA...
kinia081

Post autor: kinia081 »

Ja, była bym chętna na adopcję Kiki, jeśli oczywiście będzie sama :) Z czasem, gdy oswoję rodzinę z nowym towarzyszem, będę chciała drugą świneczkę. Wiem, że na początek lepiej jest zaadoptować dwie świnki, choć mam dwa małe psiaki i głównie z nimi chciała bym zapoznać świnkę, bo wiem że na pewno będą, zaskoczone na widok nowego domownika. Po za tym mój mąż nie jest przekonany do świnek, ponieważ kiedyś ktoś w jego rodzinie miał małego rozrabiaka i pozostawił taki uraz, że wszystkie mierzą jedną miarą, chcę go przekonać, że się myli :)Troszkę o mnie, można poczytać na wątku " zaadoptuję świnkę " Oczywiście po wizycie PAD :) Posiadam dużą klatkę ferplast Rabitt 100 I wszelakie akcesoria :)
Awatar użytkownika
Skiti
Miejscowość: Grudziądz
Kontakt:

Post autor: Skiti »

Czy Kazia jest bardzo proludzka? ;) Wywala nóżki i nie ucieka przed człowiekiem? :love: Tak pytam z ciekawości :)
Marta_K

Post autor: Marta_K »

Tak, jest bardzo proludzka, ale przy tym humorzasta i podchodzi ale jak zrobisz coś nie po jej myśli to od razu z zębów ;-)
Awatar użytkownika
Skiti
Kontakt:

Kurczę... jak fajnie :) I że ona jeszcze domku nie znalazła!
Awatar użytkownika
Skiti
Kontakt:

Re: Kazia vel Kiki [Poznań] rezerwacja dla Skiti :)

Nie "wyczymałam" Kikulinko i Cię zarezerwowałam! :love: Załatwiamy transport... Oby się udało coś sensownego wyczaić :)
A Martusi dziękuję za to, że zgodziła się wydać mi słodką, niesamowitą i idealną Kazię :love: taką to ze świecą szukać, dlatego nie mogłam postąpić inaczej. Oby prosiaki się zaakceptowały.
Awatar użytkownika
Skiti
Kontakt:

Ile waży Kazia? Wygląda na sporą świnkę, a Skiti lubi duże :szczerbaty:
Marta_K

Post autor: Marta_K »

trochę ponad kilogram 1030-1040 gram :)
Awatar użytkownika
Skiti
Kontakt:

No to ładnie, lecz nie idealnie! Powinna mieć z 1500 :laugh: Nie, no żartuję oczywiście. Wtedy nie mogłaby chodzić i by się turlała :szczerbaty: Kochane niebożątko <3 Bym sobie przytuliła te kilogramowe sadełko.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”