w trójce miałam problemy z płynnością, nawet mój aktualny komputer (który wcale nie jest kiepski) miał "ściny" podczas grania. między innymi dlatego sobie odpuściłam simsy.
próbowałam wrócić do dwójki, ale jakoś tak... po trójce chyba już się nie da
co do basenów - w całej mojej historii grania basen w domu zbudowałam raz, może dwa... i to tylko na potrzeby "prezentacji", simy raczej z niego nie korzystały. ale w trójce na basen publiczny je posyłałam
Gry komputerowe
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Re: Gry komputerowe
Ostatni Tomb Raider po włączeniu renderowania każdego włosa z osobna to i i7 zarzynał.
Podpis usunięty przez administratora.
Ja grę w simsy zaczynałam od pierwszej części Jeszcze pamiętam, jaki z kuzynem mieliśmy zaciesz, jak mama przywiozła mi the sims + wszystkie dodatki, oczywiście ściągnięte przez mojego tatę.. Ostatnio próbowałam jakoś pobrać, ale ja to laik jestem i nie mam.
- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
bo piracka jedynka simsów istnieje tylko w tzw. wersji "8 in 1", czyli podstawka i od razu wszystkie dodatki
Tak, wiem Nie wiem jak to pobrał mój tata, ale chyba się do niego wybiorę
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Na torrentach próbowałam, ale coś tam mi nie chodziło, więc nie próbowałam. A tata pobierał.. jakoś 8-9 lat temu...
Ja uwielbiam gry typu hidden object, ukryte objekty, sciagam je z peb.pl, lub exsite.pl, zawsze w wersji angielskiej, bo szukajac objektow nazwanych po ang. uczysz sie nowych slow, gry rewelacyjne, wrecz pochlaniam kazda ilosc
https://www.google.co.uk/search?q=hidde ... 66&bih=643
https://www.google.co.uk/search?q=hidde ... 66&bih=643
Ja od kilku dni gram w Marvel Heroes 2015 - fajne, zwłaszcza dla fanów komiksów...
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Fani The Sims 2! Do końca lipca CAŁA kolekcja TS2 jest na originie za darmo Wystarczy podać klucz I-LOVE-THE-SIMS. To nie jest dowcip, sama pobrałam