Gry komputerowe

Dyskusje niekoniecznie o świnkach.

Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Chryzantem
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Re: Gry komputerowe

Post autor: Chryzantem »

w trójce miałam problemy z płynnością, nawet mój aktualny komputer (który wcale nie jest kiepski) miał "ściny" podczas grania. między innymi dlatego sobie odpuściłam simsy.
próbowałam wrócić do dwójki, ale jakoś tak... po trójce chyba już się nie da :roll:
co do basenów - w całej mojej historii grania basen w domu zbudowałam raz, może dwa... i to tylko na potrzeby "prezentacji", simy raczej z niego nie korzystały. ale w trójce na basen publiczny je posyłałam :lol:
Awatar użytkownika
Jack Daniel's
Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
Kontakt:

Post autor: Jack Daniel's »

Ostatni Tomb Raider po włączeniu renderowania każdego włosa z osobna to i i7 zarzynał.
Podpis usunięty przez administratora.
Kajka

Post autor: Kajka »

Ja grę w simsy zaczynałam od pierwszej części ;) Jeszcze pamiętam, jaki z kuzynem mieliśmy zaciesz, jak mama przywiozła mi the sims + wszystkie dodatki, oczywiście ściągnięte przez mojego tatę.. Ostatnio próbowałam jakoś pobrać, ale ja to laik jestem i nie mam.
Awatar użytkownika
Chryzantem
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: Chryzantem »

bo piracka jedynka simsów istnieje tylko w tzw. wersji "8 in 1", czyli podstawka i od razu wszystkie dodatki :roll:
Kajka

Tak, wiem ;) Nie wiem jak to pobrał mój tata, ale chyba się do niego wybiorę :lol:
Awatar użytkownika
Jack Daniel's
Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
Kontakt:

Post autor: Jack Daniel's »

Ach te torrenty...
Podpis usunięty przez administratora.
Kajka

Na torrentach próbowałam, ale coś tam mi nie chodziło, więc nie próbowałam. A tata pobierał.. jakoś 8-9 lat temu...
ruby

Post autor: ruby »

Ja uwielbiam gry typu hidden object, ukryte objekty, sciagam je z peb.pl, lub exsite.pl, zawsze w wersji angielskiej, bo szukajac objektow nazwanych po ang. uczysz sie nowych slow, gry rewelacyjne, wrecz pochlaniam kazda ilosc :redface:
https://www.google.co.uk/search?q=hidde ... 66&bih=643
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Ja od kilku dni gram w Marvel Heroes 2015 - fajne, zwłaszcza dla fanów komiksów... :)
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Miejscowość: Chorzów
Kontakt:

Post autor: Panna Fiu Fiu »

Fani The Sims 2! Do końca lipca CAŁA kolekcja TS2 jest na originie za darmo :) Wystarczy podać klucz I-LOVE-THE-SIMS. To nie jest dowcip, sama pobrałam ;-)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze sprawy”