DJ - płochliwy samczyk szuka domu (Gorzów Wlkp)rez. JaAnia

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

JaAnia

Re: DJ - płochliwy samczyk szuka domu (Gorzów Wlkp)rez. JaAn

Post autor: JaAnia »

Oj. Aż boję się pisać, aby nie zapeszyć. Jak pisała Libra w środę DJ zawitał u nas. Stanisław, jak to król, tylko go obwąchał i na tym się skończyło. Pan Baggins biegał i turkotał. Pierwszą nockę spędzili oddzielnie tzn. DJ w zamkniętej klatce, a panowie w swojej, która jest na stałe otwarta. Wczoraj po pracy stwierdziłam, że niech się dzieje i otworzyłam na stałe klatkę DJ. Pan Baggins oczywiście turkotał, jak to on. Noc przespali razem pod klatką, oczywiście bez Stanislawa bo on ma swój świat, robi co chce i nic go nie interesuje (poza jedzonkiem). Dzisiaj w pracy ledwo wytrzymałam, wracam - świniaki w całości, uff. A teraz leżakują sobie wszyscy trzej w klateczce, Pan Baggins już nawet nie turkocze. Oby tak dalej. A jeszcze coś .. Libra pisała, że DJ się nie odzywał. Pewnie z babami nie chciał gadać. Teraz gada jak nakręcony. Oby tak dalej.
Libra20

Post autor: Libra20 »

Jak mu babskie towarzystwo nie odpowiadało to Ty lepiej uważaj na chłopaków :rotfl: No to bardzo się cieszę, że tak to się układa i oby tak dalej :)
JaAnia

Jak na razie o chłopaków nie mam co się obawiać. DJ to cudny świnek. Chyba dogaduje się z Panem Bagginsem i Stanisławem. Rano strasznie wrzeszczał, gdy na śniadanko wjechała zielonka. Chłopak dał znać że jest (kwiczał, że hej). Nie umie jeszcze wyjść i wejść do klatki. Musimy nad tym popracować, ale jestem dobrej myśli. Skoro Stanisław się nauczył to pewnie DJ wkrótce też da radę.
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Znaczy dajemy do Uratowanych?
JaAnia

DJ to bardzo pogodny świnek i z każdym dniem się rozkręca (pozytywnie). Jest najgłośniejszy z całej trójki. Jak wracam do domu to wrzeszczy i domaga się świeżego jedzenia (choć sianko i sucha karma w klatce są, ale warto się upomnieć o coś jeszcze). Na kolanach rozkłada się do miziania. Dzisiaj odstawiał popkornig po pokoju, brykał choć wcześniej tego nie było.
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Wspaniale! Tylko pozazdrościć
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”