KALENDARZ 2020 + NOWE GADŻETY - ZAPRASZAMY
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: KALENDARZ 2020 + NOWE GADŻETY - ZAPRASZAMY
Warto jeszcze wiedzieć, ze z tytułu ze oplata za gadżety to darowizna, nie podlega zwrotowi niezależnie od tego czy gadżety dotrą do adresata.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
@Zuziu, ale jakie w ogóle masz pretensje i do kogo?
Kurierzy to cię chyba nie lubią?
Tak to darowizna, co zresztą jest napisane:
Każdy dostaje powiadomienie o nadaniu paczki- to jest automatycznie przy nadawaniu. Sprawdziłaś czy nie dostałaś do spamu albo zakładki "oferty" (zależy jakiego masz maila).
Powiadomienie sms zwykle jest z datą i godziną kiedy się spodziewać kuriera albo dzwoni, że nikogo nie zastał. Kurierzy przed świętami mają mnóstwo roboty, więc możliwe że masz w okolicy lenia, który cię olał to trzeba poczekać na rozpatrzenie reklamacji do końca (sendit i dpd). Jeśli kurier podjął próbę doręczenia i nikogo nie było, raczej powiadamiają mailem lub sms przecież to w ich gestii leży, aby jednak paczkę dostarczyć, to będzie trudno uznać taką reklamację. Nie było cię dwa razy- oni nie próbują do skutku.
Trzeba było zamówić do pracy/do rodziny/do sąsiadki.
Uważaj, bo dpd jeździ też dla innych sklepów internetowych
Kurierzy to cię chyba nie lubią?
Tak to darowizna, co zresztą jest napisane:
Anula pisze: Ceny kalendarzy to ceny minimalne. Jeśli masz ochotę wpłacić więcej to super, daj nam tylko o tym znać składając zamówienie.
Zuzia pisze:Wine ponosze ja, poniewaz kurier podjal dwie proby doreczenia, niewazne, ze nie otrzymalam ani numeru przesylki z SPSM, ani z send it ani od DPD, ani tez sms awizo gdy kurier mnie nie zastal.
Każdy dostaje powiadomienie o nadaniu paczki- to jest automatycznie przy nadawaniu. Sprawdziłaś czy nie dostałaś do spamu albo zakładki "oferty" (zależy jakiego masz maila).
Powiadomienie sms zwykle jest z datą i godziną kiedy się spodziewać kuriera albo dzwoni, że nikogo nie zastał. Kurierzy przed świętami mają mnóstwo roboty, więc możliwe że masz w okolicy lenia, który cię olał to trzeba poczekać na rozpatrzenie reklamacji do końca (sendit i dpd). Jeśli kurier podjął próbę doręczenia i nikogo nie było, raczej powiadamiają mailem lub sms przecież to w ich gestii leży, aby jednak paczkę dostarczyć, to będzie trudno uznać taką reklamację. Nie było cię dwa razy- oni nie próbują do skutku.
Trzeba było zamówić do pracy/do rodziny/do sąsiadki.
Przykre. Szkoda.Zuzia pisze:Historia skonczyla sie tak, ze zrezgnowalam z ponownej wysylki paczki do mnie a takze z ponownego kupna jakichkolwiek gadzetow SPSM.
Uważaj, bo dpd jeździ też dla innych sklepów internetowych
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Sprawdzilam zarowno spam jak i telefon. Nie otrzymalam zadnych powiadomien, nie wymyslilam sobie tego i nie szczegolnie rozumiem ten zarzut. Ze sklepow internetowych faktycznie zawsze powiadomienie otrzymywalam, a w przypadku jakichkolwiek problemow to sklep przejmowal pelna odpowiedzialnosc. Serdecznie pozdrawiam i życze wesolych swiat:)
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Bo sklepy zazwyczaj mają podpisaną umowę stałą z firmą kurierską, tutaj każda paczka jest zlecana osobno.
Jeśli nie masz powiadomień to trzeba czekać na rozpatrzenie reklamacji, ja ci piszę jak to zwykle jest i nie raz kupowałam gadżety i wprowadzenie paczki do systemu to zawsze powiadomienie od firmy kurierskiej (nie od zlecającego przesyłkę).
Jeśli nie masz powiadomień to trzeba czekać na rozpatrzenie reklamacji, ja ci piszę jak to zwykle jest i nie raz kupowałam gadżety i wprowadzenie paczki do systemu to zawsze powiadomienie od firmy kurierskiej (nie od zlecającego przesyłkę).
Pyrka
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Słuchajcie kochani, co mam zrobić? Zapłaciłam wczoraj za jeszcze jeden kalendarz, podałam namiary itp., a dziś widzę informacje , że maila po raz kolejny nie dało się wysłać. Z kolei na przelewie zapomniałam dodać, że pieniądze są za kalendarz...Co z tym fantem zrobić?
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Wyślij mi po prostu zamówienie z danymi do wysyłki na privBeatrice pisze:Słuchajcie kochani, co mam zrobić? Zapłaciłam wczoraj za jeszcze jeden kalendarz, podałam namiary itp., a dziś widzę informacje , że maila po raz kolejny nie dało się wysłać. Z kolei na przelewie zapomniałam dodać, że pieniądze są za kalendarz...Co z tym fantem zrobić?
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Dzięki ! Tak też właśnie zrobiłam!
-
- Miejscowość: Kalisz
- Kontakt:
Czy można jeszcze zamawiać kalendarze 2020?
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
JasneMarF pisze:Czy można jeszcze zamawiać kalendarze 2020?
Dostępne są jeszcze kalendarze na 2020r. ?