Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego
Moderator: pastuszek
Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)
Dziękuję
Alvin dziś podskakuje szczęśliwy
Mogę ich obserwować, bo z powodu mojej niezdarności siedzę sobie w domu... Już jestem po rtg ręki, a po 16 ortopeda
Nawet nie umiem chłopców na mizianie podnieść...

Mogę ich obserwować, bo z powodu mojej niezdarności siedzę sobie w domu... Już jestem po rtg ręki, a po 16 ortopeda

Proszę się nie śmiać... Potknęłam się i upadłam. Mam złamany łokieć i gips... W pracy mnie zabiją... A za dwa tygodnie urlop... A tu gips 

- sanedie
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
Słońce miałam to samo, 1,5 miesiąca gips, 2 tyg rehabilitacjeAssia_B pisze:Proszę się nie śmiać... Potknęłam się i upadłam. Mam złamany łokieć i gips... W pracy mnie zabiją... A za dwa tygodnie urlop... A tu gips

Ty mnie tu nie strasz, ja za dwa tygodnie zamierzam jechać na wakacje bez gipsu... wrrr... Ten rok jest cały do du**... Po kilku miesiącach stresu wyczekiwany urlop i takie coś...
Na dodatek chłopców ani pomiziać, ani im sprzątać...
Na dodatek chłopców ani pomiziać, ani im sprzątać...
Ja 2 lata temu w nocy przewróciłam się o... dywan
Łokieć złamany, dosłownie pęknął na pół, ręka się sama unieruchomiła i chodziłam tak ze zgiętą bo nawet nie zabolało. Ale jak pojechaliśmy na pogotowie dzień czy dwa później to byli zdziwieni że nie boli nawet, okazało się że to pęknięcie uszkodziło nerwy, zwłaszcza ten taki z prądem
Potem gips i dłuuuga rehabilitacja. Także zdrowia ci życzę, bo połamane ręce to nie jest fajna sprawa

Nie straszcie mnie
Jeszcze w pracy znów gorący okres się zaczyna. Będę musiała wziąć laptop do domu i chociaż część rzeczy jedną ręką zrobić...
Chłopcy nie chcą się ze mną bawić, uciekają od gipsu

Chłopcy nie chcą się ze mną bawić, uciekają od gipsu