Ja też nic nie rozumiem. Ja się dostosuję
Tyle kumam: jeden z ząbkami musi zostać w Warszawie. Czarnuszek ma już chyba rezerwację.
Zostają trzy. I są dwie osoby zainteresowane z Bydgoszczy. To pewnie chłopaki dojadą najdalej do Bydgoszczy, bo po co wozić w te i we wte, jeśli DS wypalą.
Następne mają być ok. 27go - tak wynika z tytułu.
Tak to rozumiem, ale jest jeszcze wcześnie rano, więc nie odpowiadam za siebie
Piątka z 13 września - w DT i niebawem w DS :-)
Moderatorzy: porcella, pucka69
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Dziesiątka z września - szukamy DT na 27.09
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
Dobra, to ja już tłumaczę - mamy 5 samczyków:
1) Czarny o imieniu Szczęściarz na 99% ma już rezerwację i z uwagi na to, że ta osoba baaaaaaaaaaaaaardzo długo czeka na jakiegokolwiek świneczka ze Stowarzyszenia, to miała prawo pierwowyboru.
2) Zębuszek. Zębuszek zostaje na DT w Warszawie, dokładnie to już umieściłam go u koleżanki od królików, bo tam może swobodnie czekać na domek, a u mnie nie.
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 887#p24293
Wątek już jest, zatem Warszawiacy mogą się już o niego bić
3) Lejek - największy i najbardziej ruchliwy. Młody byku. Pojedzie do Bydgoszczy i pewnie tam Odeta wwybierze mu jeden z DSów. Nie wiem czy będę mu zakładać wątku, bo się wszyscy rzucą, a po co jak Odeta już kogoś ma. Za to mam jego zdjęcia i wyślę jej mailem niech działa dzielna dziewczyna
4) Bączek - brązowo-czarny. Drobny i wystraszony. Bardzo ładniutki i grzeczny. Też nie widzę sensu zakładania wątku, za to ma już chłopak sesję zdjęciową i trafi na jeden z DSów Odety.
5) Lisek - rudy z białą strzałką. Ta sama sytuacja co z 3 i 4 - wg mnie nie ma sensu robić roboczego wątku, jak chętni są.
Podział 3,4 i 5 pozostawiam Odecie. Na razie nie ma żadnej agresji, ale to początki
Podsumowując:
3 szt jadą do Bydgoszczy po 22.09, bo wtedy mamy transport via Dawenna
2 szt zostają u mnie/koleżanki z PK (to sąsiadka, a ja tam jestem dwa-trzy razy dziennie Nie, króliki ich nie widzą jakby ktoś sie obawiał )
Co dalej, kiedy następna partia NIE WIEM, nie mnie pytajcie, ja tu tylko kuwety sprzątam
1) Czarny o imieniu Szczęściarz na 99% ma już rezerwację i z uwagi na to, że ta osoba baaaaaaaaaaaaaardzo długo czeka na jakiegokolwiek świneczka ze Stowarzyszenia, to miała prawo pierwowyboru.
2) Zębuszek. Zębuszek zostaje na DT w Warszawie, dokładnie to już umieściłam go u koleżanki od królików, bo tam może swobodnie czekać na domek, a u mnie nie.
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 887#p24293
Wątek już jest, zatem Warszawiacy mogą się już o niego bić
3) Lejek - największy i najbardziej ruchliwy. Młody byku. Pojedzie do Bydgoszczy i pewnie tam Odeta wwybierze mu jeden z DSów. Nie wiem czy będę mu zakładać wątku, bo się wszyscy rzucą, a po co jak Odeta już kogoś ma. Za to mam jego zdjęcia i wyślę jej mailem niech działa dzielna dziewczyna
4) Bączek - brązowo-czarny. Drobny i wystraszony. Bardzo ładniutki i grzeczny. Też nie widzę sensu zakładania wątku, za to ma już chłopak sesję zdjęciową i trafi na jeden z DSów Odety.
5) Lisek - rudy z białą strzałką. Ta sama sytuacja co z 3 i 4 - wg mnie nie ma sensu robić roboczego wątku, jak chętni są.
Podział 3,4 i 5 pozostawiam Odecie. Na razie nie ma żadnej agresji, ale to początki
Podsumowując:
3 szt jadą do Bydgoszczy po 22.09, bo wtedy mamy transport via Dawenna
2 szt zostają u mnie/koleżanki z PK (to sąsiadka, a ja tam jestem dwa-trzy razy dziennie Nie, króliki ich nie widzą jakby ktoś sie obawiał )
Co dalej, kiedy następna partia NIE WIEM, nie mnie pytajcie, ja tu tylko kuwety sprzątam
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Z następnej partii mogę zabrać kogoś na Śląsk, do fenek, bo jej się DT zwolniło.
Jeśli moi ochotnicy do poniedziałku rano się nie określą to wtedy normalnie je wystawmy, bo szkoda czasu na wstrzymywanie się, a to takie superświniaki
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
@Zagli, Wątki wątkami, poprosimy Patic o numerki - bo te muszą być! Poprosisz?
Imiona robocze mogą zostać do numerków.
świetnie, że Zębuszkowi znalazłaś taki fajny DT. Rozumiem, że Szczęściarz jedzie do Agmeszki niebawem. No to farciarz w rzeczy samej.
Następna piąteczka od 27 września! Też samczyki.
Imiona robocze mogą zostać do numerków.
świetnie, że Zębuszkowi znalazłaś taki fajny DT. Rozumiem, że Szczęściarz jedzie do Agmeszki niebawem. No to farciarz w rzeczy samej.
Następna piąteczka od 27 września! Też samczyki.
Przecież wiem sama to w poradniku pisałam
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
ja wiem, że wiesz, chodzi o to, czy poprosisz, będąc TDT
Uwaga ważna informacja!!!
Transport 3 szt do Bygdoszczy via Dawenna będzie już w ten piątek (20.09.20013)
Transport 3 szt do Bygdoszczy via Dawenna będzie już w ten piątek (20.09.20013)