Mam takie pytanie, jak przeszło u Ciebie łączenie z małą? I ile trzymałaś je razem na wybiegu zanim włożyłaś do klatki? Dni do odebrania mojej puchatej kuleczki lecą a ja się stresuję że nie będę wiedziała jak je łączyć..
 Mam takie pytanie, jak przeszło u Ciebie łączenie z małą? I ile trzymałaś je razem na wybiegu zanim włożyłaś do klatki? Dni do odebrania mojej puchatej kuleczki lecą a ja się stresuję że nie będę wiedziała jak je łączyć..  
Moderator: pastuszek

Po prostu obserwuj i przygotuj sobie ręczniki na młode, podpatrz też na Youtube co robić, jak młode nie będzie oddychało, bo to bardzo ważne, a zjawisko dosyć częste..
  Po prostu obserwuj i przygotuj sobie ręczniki na młode, podpatrz też na Youtube co robić, jak młode nie będzie oddychało, bo to bardzo ważne, a zjawisko dosyć częste.. chyba już wiem jak spędzimy dzisiejszy wieczór
 chyba już wiem jak spędzimy dzisiejszy wieczór   witaj yt
 witaj yt  
 czekanie jest najgorsze
 czekanie jest najgorsze  
 Jedni w języku inni w tym ,że nie ma gdzie trawy świnkom zbierać
 Jedni w języku inni w tym ,że nie ma gdzie trawy świnkom zbierać   Mnie śmieszy język Rosyjski i Czeski dla przykładu (pisze jak się czyta)  oczy po rusku to głazy. W Czechach jeszcze lepiej Pan to pani. W toaletach polacy mogą mieć problem
  Mnie śmieszy język Rosyjski i Czeski dla przykładu (pisze jak się czyta)  oczy po rusku to głazy. W Czechach jeszcze lepiej Pan to pani. W toaletach polacy mogą mieć problem   Oczywiście niech szczeniaki szybko znajdą domki
  Oczywiście niech szczeniaki szybko znajdą domki  

Na przyszły tydzień umówimy ją na USG żeby potwierdzić nasze przypuszczenia i dowiedzieć się ile tego w sobie nosi...
 Na przyszły tydzień umówimy ją na USG żeby potwierdzić nasze przypuszczenia i dowiedzieć się ile tego w sobie nosi... Luna wariuje jak zawsze coś mi się trochę dziś napinała rano przy bobczeniu dostała Bobotic i minęło. Mała Pchla odprawiała takiego gonitwy w nocy że nas pobudziła.A Elmo przestał udawać że go nie ma w czasie kolankowania i chyba wyczuwa nosem zbliżającą się rujkę u Luniaka bo burczy i jest bardzo zainteresowanym jej zadnią częścią
 Luna wariuje jak zawsze coś mi się trochę dziś napinała rano przy bobczeniu dostała Bobotic i minęło. Mała Pchla odprawiała takiego gonitwy w nocy że nas pobudziła.A Elmo przestał udawać że go nie ma w czasie kolankowania i chyba wyczuwa nosem zbliżającą się rujkę u Luniaka bo burczy i jest bardzo zainteresowanym jej zadnią częścią   Ona mniej bo podskakuje jak oparzona i drze się wniebogłosy
 Ona mniej bo podskakuje jak oparzona i drze się wniebogłosy   

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
  http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913