Sklep Hipcio
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Sklep Hipcio
Paczka dotarła wczoraj i Burgess z miętą smakuje moim panom
Fakt nie równo wszystkim ale wszyscy jedzą w tym dwóch naprawdę ze smakiem wciąga
Wszystko inne smaczne, zamówiłam też trawkę w pojemniku taką do wyhodowania i już podlana i czekamy na rezultaty
Jedyne co mnie zdziwiło to brak zainteresowania pietruszkowymi granulkami z JR Farm
spróbować spróbowali ale to by było na tyle, te granulki są bardzo twarde i może to dlatego 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Z porzeczkąmartuś pisze:Dzima a którego Burgessa zamówiłaś dziewczynom?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Ale Burgess taki zdrowy już nie jest, mimo opinii 
W składzie m.in.
- pszenica i mączka pszeniczna
- łupiny soi, soja wysokobiałkowa, olej sojowy, groch (ta sama rodzina)
- SÓL
Jest jeszcze mączka z trawy, mączka owsiana, miazga z buraka cukrowego oraz dodatki.

W składzie m.in.
- pszenica i mączka pszeniczna
- łupiny soi, soja wysokobiałkowa, olej sojowy, groch (ta sama rodzina)
- SÓL
Jest jeszcze mączka z trawy, mączka owsiana, miazga z buraka cukrowego oraz dodatki.
U mnie ta trawka z Hipcia rośnie jak nienormalna.. Jakbyś kiedyś chciała dorzucić podobną ale produkcji zooplusa to nie polecam, posadziłam dla testu 3 wersje (2 z Hipcia: NaturalVit, Trixie i Zooplusowska) tego samego dnia.. Hipciowa do ścięcia reszta nie zakiełkowąła jeszcze nawet dobrze..Lilith88 pisze:Paczka dotarła wczoraj i Burgess z miętą smakuje moim panomFakt nie równo wszystkim ale wszyscy jedzą w tym dwóch naprawdę ze smakiem wciąga
Wszystko inne smaczne, zamówiłam też trawkę w pojemniku taką do wyhodowania i już podlana i czekamy na rezultaty
Jedyne co mnie zdziwiło to brak zainteresowania pietruszkowymi granulkami z JR Farm
spróbować spróbowali ale to by było na tyle, te granulki są bardzo twarde i może to dlatego
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Takie zakupy dla tymczasów zrobili w Hipciu dobrzy ludzie http://hipcio.sklep.pl/informacja/51/pomoc-spsm
Dotarła paczka!
Klatka 120 piętrowa - świetnie zabezpieczona, nic się nie wygięło, nie połamało.

Paczuszka doszla. Bardzo smaczna zieleninke prosiaczki dostaly. Owies zasiany, bedziemy czekac, az wzejdzie
Wszystko smaczne i pachnace. A dostawa ekspresowa. W piatek zamowilam, a dzis dostalam 
Dziekujemy.

Dziekujemy.
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Po konsultacjach weterynaryjno-dietetycznych uważam, że Burgess zły nie jest, pomimo internetowych rewelacji Ewy Kwiatek. 

Paczka dotarła, w domciu pięknie pachnie. Dziękuję za super ekspres
Hipcio ma w nowościach liście i pędy kukurydzy....świnki nie mogą przestać tego jeść. Strzał w dziesiątkę.

Hipcio ma w nowościach liście i pędy kukurydzy....świnki nie mogą przestać tego jeść. Strzał w dziesiątkę.