Sklep Hipcio

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Re: Sklep Hipcio

Post autor: martuś »

Dzima a którego Burgessa zamówiłaś dziewczynom?
Obrazek
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Paczka dotarła wczoraj i Burgess z miętą smakuje moim panom :jupi: Fakt nie równo wszystkim ale wszyscy jedzą w tym dwóch naprawdę ze smakiem wciąga :D Wszystko inne smaczne, zamówiłam też trawkę w pojemniku taką do wyhodowania i już podlana i czekamy na rezultaty :D Jedyne co mnie zdziwiło to brak zainteresowania pietruszkowymi granulkami z JR Farm :idontknow: spróbować spróbowali ale to by było na tyle, te granulki są bardzo twarde i może to dlatego :think:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

martuś pisze:Dzima a którego Burgessa zamówiłaś dziewczynom?
Z porzeczką
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Jack Daniel's
Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
Kontakt:

Post autor: Jack Daniel's »

Ale Burgess taki zdrowy już nie jest, mimo opinii ;)
W składzie m.in.
- pszenica i mączka pszeniczna
- łupiny soi, soja wysokobiałkowa, olej sojowy, groch (ta sama rodzina)
- SÓL
Jest jeszcze mączka z trawy, mączka owsiana, miazga z buraka cukrowego oraz dodatki.
Sambojka

Post autor: Sambojka »

Lilith88 pisze:Paczka dotarła wczoraj i Burgess z miętą smakuje moim panom :jupi: Fakt nie równo wszystkim ale wszyscy jedzą w tym dwóch naprawdę ze smakiem wciąga :D Wszystko inne smaczne, zamówiłam też trawkę w pojemniku taką do wyhodowania i już podlana i czekamy na rezultaty :D Jedyne co mnie zdziwiło to brak zainteresowania pietruszkowymi granulkami z JR Farm :idontknow: spróbować spróbowali ale to by było na tyle, te granulki są bardzo twarde i może to dlatego :think:
U mnie ta trawka z Hipcia rośnie jak nienormalna.. Jakbyś kiedyś chciała dorzucić podobną ale produkcji zooplusa to nie polecam, posadziłam dla testu 3 wersje (2 z Hipcia: NaturalVit, Trixie i Zooplusowska) tego samego dnia.. Hipciowa do ścięcia reszta nie zakiełkowąła jeszcze nawet dobrze..
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Takie zakupy dla tymczasów zrobili w Hipciu dobrzy ludzie http://hipcio.sklep.pl/informacja/51/pomoc-spsm
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Dotarła paczka! :jupi: Klatka 120 piętrowa - świetnie zabezpieczona, nic się nie wygięło, nie połamało.
Yvon

Post autor: Yvon »

Paczuszka doszla. Bardzo smaczna zieleninke prosiaczki dostaly. Owies zasiany, bedziemy czekac, az wzejdzie :) Wszystko smaczne i pachnace. A dostawa ekspresowa. W piatek zamowilam, a dzis dostalam :)
Dziekujemy.
Awatar użytkownika
Jack Daniel's
Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
Kontakt:

Post autor: Jack Daniel's »

Po konsultacjach weterynaryjno-dietetycznych uważam, że Burgess zły nie jest, pomimo internetowych rewelacji Ewy Kwiatek. :lol:
koni

Post autor: koni »

Paczka dotarła, w domciu pięknie pachnie. Dziękuję za super ekspres ;) :buzki:

Hipcio ma w nowościach liście i pędy kukurydzy....świnki nie mogą przestać tego jeść. Strzał w dziesiątkę.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”