Cacanka[*] & Sąsiadek[*] + Bajka & Brawurka
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Re: Cacanka & Sąsiadek + Bajka & Brawurka
Współczuję straty, szkoda, że się nie udało
Strasznie mi przykro, podglądałam temat głównie ze względu na Sąsiadka... i nawet nie zdążyłam napisać, że trzymam kciuki
Trzymajcie się jakoś...
Trzymajcie się jakoś...
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Bardzo mi przykro, tworzyły z Cacanką taki fajny duet
Dziewczyny mają się dobrze, cały czas drą się o jedzenie tak jak zwykle. Wydaje mi sie, że nie odczuły straty koleżanki, bo są w grupie.
Po dzisiejszej rozmowie z wetem jest mi lepiej i w sumie to cieszę się, że ona teraz nie cierpi. Zrobiliśmy wszystko co się dało, widocznie tak miało być i jej jest teraz lepiej.
Po dzisiejszej rozmowie z wetem jest mi lepiej i w sumie to cieszę się, że ona teraz nie cierpi. Zrobiliśmy wszystko co się dało, widocznie tak miało być i jej jest teraz lepiej.
Teraz zauważyłam...
Przykro mi i współczuję
Dla Sąsiadka,niech bryka sobie z moim Stefciem
Przykro mi i współczuję
Dla Sąsiadka,niech bryka sobie z moim Stefciem
Sąsiadek była moim najukochańszym pieszczochem, uwielbiała być głaskana, potrafiła siedzieć na kolanach godzinami. I miała też charakterystyczny kwik proszący o jedzenie, inny niż reszta dziewczyn. Teraz szczególnie mi tego brakuje i za każdym razem jak patrzę się na klatkę, to boli mnie, że nie mogę znaleźć białej małej kulki. Najważniejsze, że ona teraz nie cierpi i jest jej dobrze. Staram się z tym pogodzić.