Zdrówka małemu

I widzę, że imię już wybrane

Moderator: porcella
Z Freddym juz ok. Ja jestem poza Wro, ale ognista koza to zalatwila. Wszystko ok z nim. Do poniedzialku jak sie cos bedzie dzialo to ma dzwonicpastuszek pisze:Zróbcie dla pewności zdjęcie, ale to u Piaseckiego najlepiej, bo prosiak raczej nie ustoi w miejscu, więc trzeba go z lekka uśpić a oni maja wziewne, więc bezpieczniej.
Zdrówka małemu![]()
I widzę, że imię już wybrane
tak jakoś wyszło?? ja tu widzę podstęp przeciwko TŻ (i tak trzymaj!AniBanani pisze:
A co do imienia.. Tak jakos wyszlo
Tak tak powiedzialam TŻtowi, ze pojawi sie Panczo tez hahahah , a on sie nawet nie odezwal. Marzy mi sie dalmatyn lysydortezka pisze:tak jakoś wyszło?? ja tu widzę podstęp przeciwko TŻ (i tak trzymaj!AniBanani pisze:
A co do imienia.. Tak jakos wyszlo) no bo jak już jest ten Sanczo.. to i Panczo też będzie się musiał pojawić.. i tak powoli, powoli.. dobijesz do 6stki jak ja
![]()
Dry bed fajna rzecz.. ale już przy 3jce się przekonasz, że sucha góra to ściemaMoje tyle sikały w 1 miejscu, że niecałą dobę po wymianie żwir pod spodem przestał przyjmować takie ilości płynów i góra niestety była mokra w dotyku... od tego śmierdzące tyłki i frędzle.. na razie leży i czeka na nowe pomysły
ożż Ty.. Biedni Ci nasi TŻ'wie sąAniBanani pisze:Tak tak powiedzialam TŻtowi, ze pojawi sie Panczo tez hahahah , a on sie nawet nie odezwal. Marzy mi sie dalmatyn lysy