Elvis&Freddy&Sanczo :) Nowe zdjęcia 18.09

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Elvis, Freddy i Sanczo. Niebanalny trójpak :D

Post autor: pastuszek »

Zróbcie dla pewności zdjęcie, ale to u Piaseckiego najlepiej, bo prosiak raczej nie ustoi w miejscu, więc trzeba go z lekka uśpić a oni maja wziewne, więc bezpieczniej.
Zdrówka małemu :fingerscrossed:

I widzę, że imię już wybrane :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Fajne imię, czyżbyś oglądała wczoraj "Don Chichota"? :D
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
AniBanani

Post autor: AniBanani »

pastuszek pisze:Zróbcie dla pewności zdjęcie, ale to u Piaseckiego najlepiej, bo prosiak raczej nie ustoi w miejscu, więc trzeba go z lekka uśpić a oni maja wziewne, więc bezpieczniej.
Zdrówka małemu :fingerscrossed:

I widzę, że imię już wybrane :szczerbaty:
Z Freddym juz ok. Ja jestem poza Wro, ale ognista koza to zalatwila. Wszystko ok z nim. Do poniedzialku jak sie cos bedzie dzialo to ma dzwonic :)

A co do imienia.. Tak jakos wyszlo :D
Awatar użytkownika
dortezka
Kontakt:

Post autor: dortezka »

AniBanani pisze:
tak jakoś wyszło?? ja tu widzę podstęp przeciwko TŻ (i tak trzymaj! :twisted: ) no bo jak już jest ten Sanczo.. to i Panczo też będzie się musiał pojawić.. i tak powoli, powoli.. dobijesz do 6stki jak ja :laugh:
Dry bed fajna rzecz.. ale już przy 3jce się przekonasz, że sucha góra to ściema :laugh: Moje tyle sikały w 1 miejscu, że niecałą dobę po wymianie żwir pod spodem przestał przyjmować takie ilości płynów i góra niestety była mokra w dotyku... od tego śmierdzące tyłki i frędzle.. na razie leży i czeka na nowe pomysły 8-)
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Arashi

Post autor: Arashi »

U mnie Drybed się nie sprawdził odetchnęłam z ulgą jak się go pozbywałam :P do łysolków tak ale do kudłatych beeee :P trzeba go odkurzać a kudły nie chcą wychodzić horror normalnie
ANYA

Post autor: ANYA »

U mnie tez sie drybedy nie sprawdzaja, ale odkrylam cos innego. Sa takie dywaniki dla psow, ktore przypominaja drybeda, ale sa cienkie i gladkie. Nic sie do tego nie przykleja i super sie wymiata z nich. Ewentualnie dywaniki do lazienki :D tez sie sprawdzily, ale te grubsze.
AniBanani

Post autor: AniBanani »

dortezka pisze:
AniBanani pisze:
tak jakoś wyszło?? ja tu widzę podstęp przeciwko TŻ (i tak trzymaj! :twisted: ) no bo jak już jest ten Sanczo.. to i Panczo też będzie się musiał pojawić.. i tak powoli, powoli.. dobijesz do 6stki jak ja :laugh:
Dry bed fajna rzecz.. ale już przy 3jce się przekonasz, że sucha góra to ściema :laugh: Moje tyle sikały w 1 miejscu, że niecałą dobę po wymianie żwir pod spodem przestał przyjmować takie ilości płynów i góra niestety była mokra w dotyku... od tego śmierdzące tyłki i frędzle.. na razie leży i czeka na nowe pomysły 8-)
Tak tak powiedzialam TŻtowi, ze pojawi sie Panczo tez hahahah , a on sie nawet nie odezwal. Marzy mi sie dalmatyn lysy :)
Co do dry bed to kupil mi szczegolnie pod golasa. To kawalek 50x70 , a klatke mam 120x70 wiec nie sadze by byl jakis wiekszy problem. Zalezy mi by golas mial dobrze :)
Jutro w domu juz bedzie Panczo no i wroca moje prosie :love: bedzie duuzo zdjec :))
Wiktoria

Post autor: Wiktoria »

To czekam na zdjęcia :buzki: I trzymam kciuki za łączenie prośków :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Niech się tylko polubią :fingerscrossed:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
dortezka
Kontakt:

Post autor: dortezka »

AniBanani pisze:Tak tak powiedzialam TŻtowi, ze pojawi sie Panczo tez hahahah , a on sie nawet nie odezwal. Marzy mi sie dalmatyn lysy :)
ożż Ty.. Biedni Ci nasi TŻ'wie są :szczerbaty:
Niedługo powstanie grupa wsparcia dla TŻ świnkomaniaczek :laugh:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”