Nataszka wczoraj mi wysłała zdjęcie z telefonu i dostała kołnierz
  Nataszka wczoraj mi wysłała zdjęcie z telefonu i dostała kołnierz   Nasz wet oprócz znakomitych kompetencji też daje całe wyposażenie po zabiegu
 Nasz wet oprócz znakomitych kompetencji też daje całe wyposażenie po zabiegu   

Moderator: pastuszek
 + tunel dla kota w Netto za 12 zł a na jego końcu sa dwie wiszące piłeczki i świnki mają radochę
 + tunel dla kota w Netto za 12 zł a na jego końcu sa dwie wiszące piłeczki i świnki mają radochę  + legowisko / mata duże dla psów za 40 zł środek żółty boki w panterkę fajne i nie drogie. i jakby to powiedzieć . . . na tabletki na gardło już nie starczyło
 + legowisko / mata duże dla psów za 40 zł środek żółty boki w panterkę fajne i nie drogie. i jakby to powiedzieć . . . na tabletki na gardło już nie starczyło  

Ha ha ha znam ten zakupowy bólNatasza pisze: i jakby to powiedzieć . . . na tabletki na gardło już nie starczyło
 A fotki będą? albo nakręć film jak szaleją w tunelu. Długi ten tunel? Sztywny?
 A fotki będą? albo nakręć film jak szaleją w tunelu. Długi ten tunel? Sztywny? Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia no to biore !
 no to biore !  że należy zabezpieczyć przed ewentualnym dobraniem się do szwów , no ale co wet to inaczej.
 że należy zabezpieczyć przed ewentualnym dobraniem się do szwów , no ale co wet to inaczej. Będę spokojniejsza
 Będę spokojniejsza 
 fisiek leży na termoforku ze mną w łózku i giziamy po dupci
 fisiek leży na termoforku ze mną w łózku i giziamy po dupci 
Nataszko a jak to wygląda z perspektywy samej rany? tak jak u psa czy jakoś mniej widoczneNatasza pisze:patrząc na fifa wolałabym dmuchać na zimnefisiek leży na termoforku ze mną w łózku i giziamy po dupci
 Ja mam psa kastrowanego i kołnierz jak najbardziej był potrzebny
  Ja mam psa kastrowanego i kołnierz jak najbardziej był potrzebny   podobno jest to zabieg trudniejszy od psiego, bo trzeba głębiej kopać w środku
 podobno jest to zabieg trudniejszy od psiego, bo trzeba głębiej kopać w środku  

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia... ale z tej Nataszki to szczęściaraDzima pisze: Przed grudniem będziesz miała całą szczęśliwą rodzinkę w jednej wielkiej klatce
 a Filip to w czepku urodzony. Nie dosyć, że same baby to Filipek będzie miał swój własny, osobisty harem. Nie mogło by być lepiej
  a Filip to w czepku urodzony. Nie dosyć, że same baby to Filipek będzie miał swój własny, osobisty harem. Nie mogło by być lepiej  Jeden jedeny syn, a mogły by być w przyszłości bitwy o dziewczyny ...
 Jeden jedeny syn, a mogły by być w przyszłości bitwy o dziewczyny ...Ekhm...w kołnierzuanuleczka pisze: a Filip to w czepku urodzony

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia