Gry komputerowe
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Re: Gry komputerowe
Tomb Raider jak jeszcze nie graliście Świetny, mroczny klimat.
- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
a mi sie udalo dostac key na closed bete Black Desert ciekawa jestem czy warte bedzie uwagi, Blade&Soul juz gralam na closed becie, i calkiem mi sie spodobalo.
zapowiada sie ciekawy rok z nowymi mmorpg, zobaczymy kto wygra
zapowiada sie ciekawy rok z nowymi mmorpg, zobaczymy kto wygra
Tak wkraczam w kolejny rok życia. Czas poszerzyć growe horyzonty.
Fani wielkiego N co polecacie na początek (zaznczam że od niedawna jestem też szczęśliwą posiadaczką 3DS-a)?
Serio od pół roku nikt w nic nie grał?
Ostatnio przeszłam "Serca z kamienia", czyli pierwszy dodatek do Wiedźmina 3 i potwierdzam słowa recenzentów, którzy twierdzili że fabularnie dodatek przebija podstawkę. On jej nie przebija, on ją zjada na śniadanie!
Ilość nawiązań kulturowych aż bucha, jest Wyspiański, Sienkiewicz, Mickiewicz a nawet Tołstoj.
Walki z bossami to nie przelewki, tu naprawdę trzeba się postarać i dochodzi nam nowa mechanika ulepszania uzbrojenia.
Polecam i wystawiam ocenę 11 na 10.
Ostatnio przeszłam "Serca z kamienia", czyli pierwszy dodatek do Wiedźmina 3 i potwierdzam słowa recenzentów, którzy twierdzili że fabularnie dodatek przebija podstawkę. On jej nie przebija, on ją zjada na śniadanie!
Ilość nawiązań kulturowych aż bucha, jest Wyspiański, Sienkiewicz, Mickiewicz a nawet Tołstoj.
Walki z bossami to nie przelewki, tu naprawdę trzeba się postarać i dochodzi nam nowa mechanika ulepszania uzbrojenia.
Polecam i wystawiam ocenę 11 na 10.
Ja muszę sobie kupić ps4 w końcu i nadrobić stracone lata bo na moim komputerze nic nie pójdzie.
Ostatnio tylko na laptopie brata grałem w AC Rouge
Ostatnio tylko na laptopie brata grałem w AC Rouge
Ja też polecam.Kiedyś TŻ miał fazę raz zagrałam i uzależniłam sięJack Daniel's pisze:Tomb Raider jak jeszcze nie graliście Świetny, mroczny klimat.
http://www.ppe.pl/news/44197/sony-potwi ... ukcji.htmlOlek pisze:Tzn? Ja to jestem zielony jak na razie
Mam już swoją czwórkę, więc przesiadać się nie zamierzam, ale jeśli ktoś planuje zakup to rozsądnie będzie poczekać na rozwój wypadków.
A mi tam na jakiś bajerach nie zależy, chce tylko sobie pograć w dosyć dobrej grafice bo na ps3 to chyba już nie warto?
Komputer w sumie chyba byłby najlepszym wyjściem tylko że dużo drożej wyjdzie i trzeba dokładać no i na komputer nie ma Fight Night D:
Komputer w sumie chyba byłby najlepszym wyjściem tylko że dużo drożej wyjdzie i trzeba dokładać no i na komputer nie ma Fight Night D: