Dzięki - ale adopcja znowu przesunęła się w czasie - tym razem z powodu pogrzebów. Nowy termin w ten czwartek. Oby tym razem doszło do skutku, bo już mi serio głupio
<3 Teddy Noora i Kari Black <3 Za TM: Susan Sto Helit, Kapitan Morgan, Sułtanka Churrem, Hollywood Hootspig, Ser Pigletius, Zyzia Tłuścioszek, Pisia Gągolina
Dobra, w dniu, kiedy Margaret miała przyjechać, zmarł dziadek męża. Dzisiaj wreszcie - mam nadzieję - Margaret do nas zawita. Sułtanka od wczoraj popcornuje i drze ryjka. Chyba się domyśla, że nadchodzą zmiany i nie będzie już najgrubsza
<3 Teddy Noora i Kari Black <3 Za TM: Susan Sto Helit, Kapitan Morgan, Sułtanka Churrem, Hollywood Hootspig, Ser Pigletius, Zyzia Tłuścioszek, Pisia Gągolina
Margaret przyjechała. Zyzia ledwie na nią spojrzała, koperek ciekawszy. Za to Sułtanka...
Sułtanka postanowiła pokazać przybłędzie, gdzie jej miejsce. Ale Margaret nie dała sobie w kaszę dmuchać! Mąż czuwał z pistoletem na wodę, było gorąco, ale obyło się bez krwi. Chyba Margaret wygrała.
Miłości nie widać, ale po jakimś czasie Margaret goniła Sułtankę, Sułtanka uciekała, ale wszystko było już bez dźwięków, takie ganianie w kółko. Myślę, że Sułtance trudno pogodzić się z utraceniem pozycji, ale jakoś to przeżyje...