Sklep Hipcio

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
sempreverde

Re: Sklep Hipcio

Post autor: sempreverde »

Dziękuję za odpowiedź :)

A tego Burgessa byście rozważali, czy sprzedawali jako jedną paczkę? W sumie D&H też kosztowało 99zł za 10kg, o ile dobrze pamiętam. Więc nie ma różnicy cenowej.
elido

Post autor: elido »

Burgess to karma, granulat.
D&H to sieczka.
Poszukamy innej sieczki, może uda się coś znaleźć, niestety sporo na w składzie słomę, owies albo jest melasowana...
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Dotarła gigantyczna paczka przysmaków zamówiona po apelu na FB :jupi: Będą zdjęcia Świnie ogłupiały
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Właśnie zobaczyłam, że tu taki wątek... Też chciałam podziękować za superszybką dostawę. Pierwszy raz zamówiłam i tu taka niespodzianka, że tak szybko dostawa :) Zamówiłam trociny Jaśkowe wiórki i naprawdę mi się podobają, zero pyłu...a bałam się zamawiać przez net, bo to nigdy nie wiadomo, co w worze... Kupowałam zawsze w sklepie u mnie wór 65l pinio, ale w tym tyg były straszne... Zawsze ładne i się przyzwyczaiłam do marki, a tu sam pył i drobnica. Dlatego te jaśkowe spróbowałam i są I klasa. I tu pytanie: ile worów mogę zamówić na raz, żeby przeszły 1 zamówieniem? Chodzi mi o worek 45l. Mam też pytanie, jaką długość mają pałeczki: pellet drewniany Hipcio?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
elido

Jaśkowych dużych wchodzi ok 12 paczek na paczkę ;)
Pellet jak to pellet, ma nieregularną długość, od kilku mm do około 2cm (tak mniej więcej).
elido

Kochani! Przyjechała do Hipcia seria preparatów dla królików i gryzoni, w tym m.in. Pro-Fibre, Marumoto, Dr Bach, SupraCell. W tym preparaty dla świnek morskich z niedowagą, po przeżytych chorobach/infekcjach etc. :)

Więcej w dziale nowości: http://hipcio.sklep.pl/nowosci

Obrazek
boe22

Post autor: boe22 »

Czy będziecie mieć takie michy w najbliższym czasie? Chodzi mi konkretnie o świnkową ;)
Obrazek
elido

Niestety, parę miesięcy temu próbowaliśmy ściągnąć tą serię, ale dystrybutor nie wyraził zgody na sprzedaż tych akcesoriów do Polski. :(
boe22

Post autor: boe22 »

Uuuu, no widzicie!
W sklepie w którym są dostępne nie ma prawie ziół, u Was z kolei wybór ziół wielki, ale mich brak :( , a tak by się chciało, żeby wszystko było w jednym miejscu.
Większego wyboru ziół niż u Was nie widziałam nigdzie! ;) A świnioły lubią przegryźć ziółko, byle nie ciągle to samo! ;)
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

A ja właśnie zrobiłam zamówienie! :D więc niedługo będą i ziółka i nowa karma na wypróbowanie (Burgess Excel z miętą) i inne świnkowe smakołyki :szczerbaty:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”